Gebeliğe Hazırlık 💊KLOMEN VE BÜYÜMEYEN YUMURTA 💊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Glifor iki aydır bende kullanıyorum . Duphastonu da adet olmak için iciyorum . Kan tahliliniz rahim filmi eşiniz sonuçları da çok önemli bunlara da baktırın mutlaka
Rabbim size bana en yakın zamanda çok hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Evimize beşikleri gülme sesleri ağlama sesleri eklensin anne babalarımız tez vakitte anneanne dede babanne olsunlar Rabbim çok aratmadan kavştursun benım testlerim yapldı lh hormonum düşük onuda desteklemek için glifor vermişti eşimde bi sorun yok çok şükür yarın kargom gelcek inşaAllah çok uğurlu bereketli gelir İyi akşamlar

AMİNNN inşallah canım en kısa zamanda bizlere de nasip etsin Rabbim iyi akşamlar

Hayırlı akşamlar, size kendi hikayemi yazayım inşallah sizde de hayırlı sonuçlar olur. 2 yıllık evli pcos hastasıyım. Adetlerim oldu olası düzensiz, şimdiye kadar klomen, femara ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olumsuz sonuçlandı. Allah’a şükürler olsun şu an hamileyim. Nasıl bir yol izledim anlatıyorum; Saraçoğlu nun soğan kürünü yaptım, yiyip içtiğime dikkat ettim karbonhidrat çok sınırladım, gynositol diye bir takviye var o yumurtanın çatlamasına yardımcı, kilom olmamasına rağmen yine de kilo verdim 58 den 53 e düştüm. Ve en önemlisi çokça dua ettim, soğan kürünü her yaptığımda içmeden Ayetel kürsi okudum. Halık, Bari, Musavvir esmalarını çok çektim, kafamdan olumsuz düşüncelerimi atmaya çalıştım, eşimin de ileri hızda sorunu vardı o da keçi boynuzu kürü yaptı sonra da çoban çökerten bitkisini kullandı, incir tüketti, proxed plus ilacını kullandı ve o da yiyip içtiğine dikkat edip spor yaptı. Yine adetim gecikti diye doktora gittim hiç aklımın ucuna bile gelmemişken binlerce şükürler olsun hamileyim. Darısı bütün isteyenlere inşallah, bir de Bedir ashabının isimlerini zikrederek dua edin arkadaşlar, mümkünse bol bol istiğfar çekin, inşallah her isteyene Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah bende takviye kullanıyorum polysitol adında bakalım nasip birgün bende buraya yazarım inşallah ve hamileyim diye bizler için de dua et olur mu ❤

İnşAAllah bizde kavuşuruz yavrularımıza Bende 1.66 boyunda 59 kiloyum benımde dikkat etmem gerek pcosluyum malesef

İnşAAllah bizde kavuşuruz yavrularımıza Bende 1.66 boyunda 59 kiloyum benımde dikkat etmem gerek pcosluyum malesef
Aynen ben de 165 im gören çok zayıfsın demesine rağmen yine de biraz kilo vermek işe yarıyor inşallah sizin de sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur, hepimize nasip olur bu duygular

Evet canım gonal f kullandım günde 50 ml inşallah yarın yazarım burdan nolur bana dua et

Bende 3 gün kullandım ondan hamile kaldığım ay, başka bir doktor gereksiz bulmuştu yumurtam oluştuğu için ama inşallah sende işe yaramıştır beybi dualarım seninle benimde kontrolüm var detaylı ultrason için birazdan gidicem

İnşallah canım benim sende güzel sonuclarla gel inşallah hayırlısı olsun

Klomen gonalf femara derken . Klomen+ merional iğne ile 4 yumurtam gelişti bu ay dualarınıza talibim kızlar nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…