- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Femara kullandın mı ondan daha etkili bir ilaçMerhaba polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum klomenle üç doz kullandım fakat yine istenen boyuta gelmedi yumurtalar . Önerisi olan var mı ? Ya da aynı durumda olan ?
Canım sen klomen mi kullandın kaç m olmuş yumurtalarınMerhaba polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum klomenle üç doz kullandım fakat yine istenen boyuta gelmedi yumurtalar . Önerisi olan var mı ? Ya da aynı durumda olan ?
Canım bugün 14. Gündü adetimin 11 mm de kalmış hiç gelişme olmamış resmenCanım sen klomen mi kullandın kaç m olmuş yumurtaların
Canım doktorum iğneye gecicez artık dedi ilaçla olmucak sanırımFemara kullandın mı ondan daha etkili bir ilaç
Hadi ya üzüldüm canım kaç gün kullandın ilacı doktor ne dedi pekiCanım bugün 14. Gündü adetimin 11 mm de kalmış hiç gelişme olmamış resmen
İğne derken aşılamamı canım ?Canım doktorum iğneye gecicez artık dedi ilaçla olmucak sanırım
Dirençli dedi . Adetin beşinci günü başladim beş gün boyunca günde üç kez içtimHadi ya üzüldüm canım kaç gün kullandın ilacı doktor ne dedi peki
Yok canım iğne ile büyütme yöntemi denicekİğne derken aşılamamı canım ?
Onu duymadım canımYok canım iğne ile büyütme yöntemi denicek
Çakşır suyu denesenNasıl büyür bu yumurtalaroldukça zayıfım kilom yok şükür başka bir sorunumda yok tavsiyesi olan varsa bekliyorum lütfen
Evet gonelf diye bir iğne canım sanırımCanım doktorum iğneye gecicez artık dedi ilaçla olmucak sanırım
Evet canım gonalF dedi doktordaEvet gonelf diye bir iğne canım sanırım
Onu da düşünüyorum arastiricam mutlakaÇakşır suyu denesen
Ya işine karışmak gibi olmasın da canım o iğneler zaten pahalı aşılamada da onlar kullanılıyor madem o iğneyi kullanacaksın aşılama yaptır istersenEvet canım gonalF dedi doktorda
Ya işine karışmak gibi olmasın da canım o iğneler zaten pahalı aşılamada da onlar kullanılıyor madem o iğneyi kullanacaksın aşılama yaptır istersen
Hayırlısı olsun canım inşallah bende zaten bayramdan sonra aşılama düşünüyorumEvet canım aynı yöntem aslında bakalım doktorumla konuscam adet olunca gidicem bakalım ne dicek büyüme olursa tabiki 9 gün kullanacakmisim bakalım inşallah büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?