Gebeliğe Hazırlık 💊KLOMEN VE BÜYÜMEYEN YUMURTA 💊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen gonalf femara derken . Klomen+ merional iğne ile 4 yumurtam gelişti bu ay dualarınıza talibim kızlar nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım inşallah güzel sonuçlarınır. Aşılamamı olacaksın yoksa

Klomen gonalf femara derken . Klomen+ merional iğne ile 4 yumurtam gelişti bu ay dualarınıza talibim kızlar nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
canım sonuç ne oldu peki bende 5 gün femeradand-sonrayumurtam istenilen boyutta olmadığı için merional iğne 3 gün kullanmamı söyledi drum nolacak bilmiyorum

Merhaba polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum klomenle üç doz kullandım fakat yine istenen boyuta gelmedi yumurtalar . Önerisi olan var mı ? Ya da aynı durumda olan ?
yumurta büyümesine yardım eden yiyecekler var canım onlardan yiyebilirsin kimse ters anlayıp linçlemeye kalmasın bu dediklerim yeşil yapraklı sebzeler gibi dogal yiyecekler aktarlarda satılanlardan degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…