• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 💊KLOMEN VE BÜYÜMEYEN YUMURTA 💊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen gonalf femara derken . Klomen+ merional iğne ile 4 yumurtam gelişti bu ay 🧿🤲 dualarınıza talibim kızlar nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım inşallah güzel sonuçlarınır. Aşılamamı olacaksın yoksa

Klomen gonalf femara derken . Klomen+ merional iğne ile 4 yumurtam gelişti bu ay 🧿🤲 dualarınıza talibim kızlar nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
canım sonuç ne oldu peki bende 5 gün femeradand-sonrayumurtam istenilen boyutta olmadığı için merional iğne 3 gün kullanmamı söyledi drum nolacak bilmiyorum

Merhaba polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum klomenle üç doz kullandım fakat yine istenen boyuta gelmedi yumurtalar . Önerisi olan var mı ? Ya da aynı durumda olan ?
yumurta büyümesine yardım eden yiyecekler var canım onlardan yiyebilirsin kimse ters anlayıp linçlemeye kalmasın bu dediklerim yeşil yapraklı sebzeler gibi dogal yiyecekler aktarlarda satılanlardan degil yani

Back
X