- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Aşılama daha mı kesin oluyor canım esimde problem yok ya doktor o yüzden bahsetmedi sanırımHayırlısı olsun canım inşallah bende zaten bayramdan sonra aşılama düşünüyorum
Yok canım garanti değil de 3 sene olcak artık bi yerden başlamak istiyorumAşılama daha mı kesin oluyor canım esimde problem yok ya doktor o yüzden bahsetmedi sanırım
Hayırlı olsun canım senin sorunun ne ? Neden olmuyorYok canım garanti değil de 3 sene olcak artık bi yerden başlamak istiyorum
Sebebsiz canım bir sorun yokHayırlı olsun canım senin sorunun ne ? Neden olmuyor
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda nasip etsin RabbimSebebsiz canım bir sorun yok
Canım doktorlar tedavi olarak ne önerdi peki8 ay boyunca klomrn çatlatma iğnesi denedım polaktk over var ve sol tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde ve rahmim ters okadr garp duygular içersndydımki dünkü anneler gününde çok yalvardm dua ettim Rabbim hepimize gayrlsyla nasip etsin etrafmda herkes hamile herkes
8 ay boyunca klomrn çatlatma iğnesi denedım polaktk over var ve sol tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde ve rahmim ters okadr garp duygular içersndydımki dünkü anneler gününde çok yalvardm dua ettim Rabbim hepimize gayrlsyla nasip etsin etrafmda herkes hamile herkes
Malesef sağ tüpüm açık sol tüpüm açılmadı rahim filminde bütün sorunlar çıkıyo ElhamdülillAh çok güzel 26 cm kadar yumurtalarım oluşuyo kendiliğindendr çatlıyo ama olmuyo idrar yolumda sistik ve iltihap var acaba iltihaptan olmayablrmi ?Çatlatma iğnesi denediğinize göre büyümüş sizin yumurtaniz sanırım . Rahim filmiyle tupunuz de açılmıştır değil mi . En kısa zamanda nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı
Malesef sağ tüpüm açık sol tüpüm açılmadı rahim filminde bütün sorunlar çıkıyo ElhamdülillAh çok güzel 26 cm kadar yumurtalarım oluşuyo kendiliğindendr çatlıyo ama olmuyo idrar yolumda sistik ve iltihap var acaba iltihaptan olmayablrmi ?
EVEt ürolojiye gittim ultrasn istedi önce onu halletmem gerek çünkü idrarımda inanılmaz yanma var ateşlenyrm acıdan kovranıyorum tabıki bizimde bebeklerimiz olacak inanıorum tevekkül ediyorum ama üzülmemek elde değilEvet iltihap da etken tabi . Önce o tedavi edilsin
Eşimde bi sorun yok aşılama denemedk doktorum ameliyatla tüpümün açılcağını söyledi şu korona muhabbeti bitsin temmuzda ameliyat olmak istyrm olmazsa aşılamaya geçicem ama şu iltihabı çözmem gerekU Umutlu gunler aşılama denediniz mi , esinizde herhangi bir sorun var mı ?
Anladim çok geçmiş olsun şimdiden çaresi var çok şükür üzülmeyin bende üzülüyorum ama şükür yinede Rabbim ol dediği Zaman olucak inanıyorum iğneye gecicez bu ay sonu inşallah büyücek bakalım hayırlısıEşimde bi sorun yok aşılama denemedk doktorum ameliyatla tüpümün açılcağını söyledi şu korona muhabbeti bitsin temmuzda ameliyat olmak istyrm olmazsa aşılamaya geçicem ama şu iltihabı çözmem gerek
Ya bi tanıdığımız önerdi şimdi baktım bende istanbulda yanıklar baharat diye instagram hesaplarıda var pendik yanıklar baharat bibakabilirsiniz ben açıkcası yarın arayıp bu haftagitmeyi düşünüyorumAnladim çok geçmiş olsun şimdiden çaresi var çok şükür üzülmeyin bende üzülüyorum ama şükür yinede Rabbim ol dediği Zaman olucak inanıyorum iğneye gecicez bu ay sonu inşallah büyücek bakalım hayırlısı
Evet Orayı daha önce duymuştum ama konuşmadım hiçYa bi tanıdığımız önerdi şimdi baktım bende istanbulda yanıklar baharat diye instagram hesaplarıda var pendik yanıklar baharat bibakabilirsiniz ben açıkcası yarın arayıp bu haftagitmeyi düşünüyorum
Youtubeda gülbahar ölçü var çakşır kökü suyuyla hamile kalmış ve hamile kalançok fazla onada bi bakın herşey Rabbimden ama belki aracılar vesile olurEvet Orayı daha önce duymuştum ama konuşmadım hiç
Canım ben aradım tahlillerimide attım durumumu yazdım ve beni arayıp vücudundaki enfeksiyon ve iltihap gitmeden bebek olmaz dedi iki şurup bir çay hazırlayıp kargolayacakmış fiyatıda 245 tl okadar çok hamile kalan varkiEvet Orayı daha önce duymuştum ama konuşmadım hiç
Canım ben aradım tahlillerimide attım durumumu yazdım ve beni arayıp vücudundaki enfeksiyon ve iltihap gitmeden bebek olmaz dedi iki şurup bir çay hazırlayıp kargolayacakmış fiyatıda 245 tl okadar çok hamile kalan varki
Youtubeda gülbahar ölçü var çakşır kökü suyuyla hamile kalmış ve hamile kalançok fazla onada bi bakın herşey Rabbimden ama belki aracılar vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?