• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 💊KLOMEN VE BÜYÜMEYEN YUMURTA 💊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 ay boyunca klomrn çatlatma iğnesi denedım polaktk over var ve sol tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde ve rahmim ters okadr garp duygular içersndydımki dünkü anneler gününde çok yalvardm dua ettim Rabbim hepimize gayrlsyla nasip etsin etrafmda herkes hamile herkes
Canım doktorlar tedavi olarak ne önerdi peki

8 ay boyunca klomrn çatlatma iğnesi denedım polaktk over var ve sol tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde ve rahmim ters okadr garp duygular içersndydımki dünkü anneler gününde çok yalvardm dua ettim Rabbim hepimize gayrlsyla nasip etsin etrafmda herkes hamile herkes

Çatlatma iğnesi denediğinize göre büyümüş sizin yumurtaniz sanırım . Rahim filmiyle tupunuz de açılmıştır değil mi . En kısa zamanda nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı

Çatlatma iğnesi denediğinize göre büyümüş sizin yumurtaniz sanırım . Rahim filmiyle tupunuz de açılmıştır değil mi . En kısa zamanda nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı
Malesef sağ tüpüm açık sol tüpüm açılmadı rahim filminde bütün sorunlar çıkıyo ElhamdülillAh çok güzel 26 cm kadar yumurtalarım oluşuyo kendiliğindendr çatlıyo ama olmuyo idrar yolumda sistik ve iltihap var acaba iltihaptan olmayablrmi ?

Malesef sağ tüpüm açık sol tüpüm açılmadı rahim filminde bütün sorunlar çıkıyo ElhamdülillAh çok güzel 26 cm kadar yumurtalarım oluşuyo kendiliğindendr çatlıyo ama olmuyo idrar yolumda sistik ve iltihap var acaba iltihaptan olmayablrmi ?

Evet iltihap da etken tabi . Önce o tedavi edilsin

Eşimde bi sorun yok aşılama denemedk doktorum ameliyatla tüpümün açılcağını söyledi şu korona muhabbeti bitsin temmuzda ameliyat olmak istyrm olmazsa aşılamaya geçicem ama şu iltihabı çözmem gerek
Anladim çok geçmiş olsun şimdiden çaresi var çok şükür üzülmeyin bende üzülüyorum ama şükür yinede Rabbim ol dediği Zaman olucak inanıyorum iğneye gecicez bu ay sonu inşallah büyücek bakalım hayırlısı

Anladim çok geçmiş olsun şimdiden çaresi var çok şükür üzülmeyin bende üzülüyorum ama şükür yinede Rabbim ol dediği Zaman olucak inanıyorum iğneye gecicez bu ay sonu inşallah büyücek bakalım hayırlısı
Ya bi tanıdığımız önerdi şimdi baktım bende istanbulda yanıklar baharat diye instagram hesaplarıda var pendik yanıklar baharat bibakabilirsiniz ben açıkcası yarın arayıp bu haftagitmeyi düşünüyorum

Canım ben aradım tahlillerimide attım durumumu yazdım ve beni arayıp vücudundaki enfeksiyon ve iltihap gitmeden bebek olmaz dedi iki şurup bir çay hazırlayıp kargolayacakmış fiyatıda 245 tl okadar çok hamile kalan varki

Evet ama önce tıbbi yardım alın bence daha sonra bitkisel deneyin

Back
X