Yettim ahretliğim varsa bir durum direk taaruza hazırız oğlan analarına
Bizimkide barbunya ve mücver yapınca bayram ediyor,haaaa birde hafta sonu katı yumurta yapınca anam bana yumurta yaptı diyooo
Nevreste
geçmiş olsun, dokunabilir diye çekinerek yazıyorum ama öksürük için vicks kullanabilirsiniz, 1 litre kaynar suya 1 yemek kaşığı vicks atıp iyice karıştırdıktan sonra buharını solursanız faydası oluyor.
Valla abla çoluk çocuk ailecek bı hastalandık hastaneye gitgel hiç eksik olmadı zor atlattık derken yenileniyor başa sarıyoruz bizde,birde kp ameliyat oldu 1 hafta bendeydi, valla mental olarak çöküşe girdim bı ara ama şükür bakalim yikilmadim
ayaktada değilim hesabı yuvarlanıp gidiyorum . Ara ara bakıp cikiyorum bizim keratalar neler yapmış diye ,izleyici rolündeyim bayadır.
Valla abla çoluk çocuk ailecek bı hastalandık hastaneye gitgel hiç eksik olmadı zor atlattık derken yenileniyor başa sarıyoruz bizde,birde kp ameliyat oldu 1 hafta bendeydi, valla mental olarak çöküşe girdim bı ara ama şükür bakalim yikilmadim
ayaktada değilim hesabı yuvarlanıp gidiyorum . Ara ara bakıp cikiyorum bizim keratalar neler yapmış diye ,izleyici rolündeyim bayadır.
Çok geçmişler olsun hepinize,acayip bir salgın var gene herkesler hasta,genede iyi olmak zorundayız hepimiz elden başkasıda gelmiyr nedense.
Fırsat buldukça gel gene canısı kendine iyi bak.