• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmişler olsun hepinize,acayip bir salgın var gene herkesler hasta,genede iyi olmak zorundayız hepimiz elden başkasıda gelmiyr nedense.
Fırsat buldukça gel gene canısı kendine iyi bak. :KK200: :KK60:
Sağol ablacım 🥰 sende dikkat et kendine yirüüümmmm:KK19::KK60:

Ben yapamayacağım sanırım. Salı günü pazara çıktım o alacağım yoktu. Ondan önceside çocukların okullarıyla savaş gibiydi. Bu haftada arabamız satıldı. Bu çarşamba da pazarda onu bulamazsam benden tarif gelemeyecek 😭
Geçenlerde de gündeki arkadaşım dediki yapacağın tarif aşırı leziz. İyice de merak ettim ama imkanlar el vermiyor.

Emaaan tembel bunlarya bukadar beklenir mi yapin bitsin ayol 🤣 kendinide etiketlemis iki gozumun cicegi🤣🤣
Bugün bir arkadaş sağlık sebebinden dolayı yapamıyacağını bildirdi.
Bu kadar kolaysa vereyim yarın yap :KK45: :rolleyes:

Ben yapamayacağım sanırım. Salı günü pazara çıktım o alacağım yoktu. Ondan önceside çocukların okullarıyla savaş gibiydi. Bu haftada arabamız satıldı. Bu çarşamba da pazarda onu bulamazsam benden tarif gelemeyecek 😭
Geçenlerde de gündeki arkadaşım dediki yapacağın tarif aşırı leziz. İyice de merak ettim ama imkanlar el vermiyor.
Yapamazsan çarşamba haber ver canım 🥰
Belki yapmak isteyen olur🤗

Back