- 28 Ekim 2022
- 7.249
- 18.963
- 178
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayyy maşallahh size tütütütüÖyle kayınvalidelerin adreslerini verin kız anneleri olarak evlerine çıkartma yapalım
EvelAllah ahretliğimHanimKelesimiGetir ‘le cümle kayınvalideye yeteriz, ben güllaçla profiterol fırlatırım, ahretliğim kek, börek
![]()
yawwww keşkemm anamın damadını sevdiğin gibim, valide hanımda beni sevseeSen gelinsin damat sever genelde kvler
amme hizmeti![]()
Şansına küs beybi,bi daha bu fırsat ne zaman denk gelir bilmemTüh ya nasıl kaçırdım![]()
Hayaller hayatlaryawwww keşkemm anamın damadını sevdiğin gibim, valide hanımda beni sevsee![]()
Hani pilav yapacaklar?? Nerdesiniz???
Pazarı niye saymıyoruzSon 6pazarı saymazsak 5
![]()
Nevos çünkü akşam sekizde inciler diziliyor ya ondanPazarı niye saymıyoruz![]()
Ne zaman sekizde dikme imkanı verdilerNevos çünkü akşam sekizde inciler diziliyor ya ondan![]()
İşte bende o yüzden garantiye alıp pazarı saymiyorumNe zaman sekizde dikme imkanı verdiler![]()
Aynen Nevoş günler hızlı geçiyor
Zaman çok çabuk geçti![]()
Daha iyiyiz canım sağ olAynen Nevoş günler hızlı geçiyorSen nasıl oldun? Kızlar nasıl ?
O öksürüğü dövesim varDaha iyiyiz canım sağ ol
Sadece öksürük geçmiyor![]()
Instagramda denk gelmiştim. Sıcak süte sarımsak katıp tüketiyorlar. Öyle denedin mi?Daha iyiyiz canım sağ ol
Sadece öksürük geçmiyor![]()