• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lambalar da kapansın
turn-off-shut-off.gif

Öyle kayınvalidelerin adreslerini verin kız anneleri olarak evlerine çıkartma yapalım :KK70:
EvelAllah ahretliğim HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ‘le cümle kayınvalideye yeteriz, ben güllaçla profiterol fırlatırım, ahretliğim kek, börek :KK70:
Yettim ahretliğim varsa bir durum direk taaruza hazırız oğlan analarına :KK70:
Bizimkide barbunya ve mücver yapınca bayram ediyor,haaaa birde hafta sonu katı yumurta yapınca anam bana yumurta yaptı diyooo :KK70::KK70::KK70:

Hepinize hayırlı kandiller🙏

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. geçmiş olsun, dokunabilir diye çekinerek yazıyorum ama öksürük için vicks kullanabilirsiniz, 1 litre kaynar suya 1 yemek kaşığı vicks atıp iyice karıştırdıktan sonra buharını solursanız faydası oluyor.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. sana da geçmiş olsun ahretlik, eşin mi hasta?
Çok sağol ahretliğim gene bel ağrıları başladı doktora gittik cuma günü mr ve tomografi çekilecek bel fıtığı var.

Çok sağol pericim nasılsın epeydir yoksun sende iyisin demi:KK200:
Valla abla çoluk çocuk ailecek bı hastalandık hastaneye gitgel hiç eksik olmadı zor atlattık derken yenileniyor başa sarıyoruz bizde,birde kp ameliyat oldu 1 hafta bendeydi, valla mental olarak çöküşe girdim bı ara 🥴ama şükür bakalim yikilmadim
ayaktada değilim hesabı yuvarlanıp gidiyorum 😁. Ara ara bakıp cikiyorum bizim keratalar neler yapmış diye ,izleyici rolündeyim bayadır😁.

Valla abla çoluk çocuk ailecek bı hastalandık hastaneye gitgel hiç eksik olmadı zor atlattık derken yenileniyor başa sarıyoruz bizde,birde kp ameliyat oldu 1 hafta bendeydi, valla mental olarak çöküşe girdim bı ara 🥴ama şükür bakalim yikilmadim
ayaktada değilim hesabı yuvarlanıp gidiyorum 😁. Ara ara bakıp cikiyorum bizim keratalar neler yapmış diye ,izleyici rolündeyim bayadır😁.
Çok geçmişler olsun hepinize,acayip bir salgın var gene herkesler hasta,genede iyi olmak zorundayız hepimiz elden başkasıda gelmiyr nedense.
Fırsat buldukça gel gene canısı kendine iyi bak. :KK200: :KK60:

Back