- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Evet çok önemli çok şükür sorunsuz atlattıkBirinci sinif onemli:) sizin haftaya son sanirim dimi bizim daha 1.5 ay var
2 hafta daha var canım
Sizin daha varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok önemli çok şükür sorunsuz atlattıkBirinci sinif onemli:) sizin haftaya son sanirim dimi bizim daha 1.5 ay var
Zamanla hangi tarifler, nasıl oy alıyor öğrenirsinGerçi her kategori değişiyoryeni olduğum ne kadar belli sadece 2 oy biri de benim zaten haha
yeni kategoriyi merak ediyorum acıkcası benn :) pilavlar beni cok korkutan bi kategoriydi acıkcası hep sade pilav yapan biri olarak :)Zamanla hangi tarifler, nasıl oy alıyor öğrenirsinGerçi her kategori değişiyor
Kendi kendine oy verilirmi vicdansızyeni olduğum ne kadar belli sadece 2 oy biri de benim zaten haha
Haklısın pilav biraz zor ve düşündüren bir kategoriOylama bitince öğreneceğizyeni kategoriyi merak ediyorum acıkcası benn :) pilavlar beni cok korkutan bi kategoriydi acıkcası hep sade pilav yapan biri olarak :)
çok pintiyimdir kimseye gitmesin bana gelsin oyum didim o degilde hiç umutlu olmadığım üçün hadi dedim kendime veriyimde teselliim olurKendi kendine oy verilirmi vicdansız
1 oy 1 oydur diyosunçok pintiyimdir kimseye gitmesin bana gelsin oyum didim o degilde hiç umutlu olmadığım üçün hadi dedim kendime veriyimde teselliim olur
:) 1 oyum olsun dedim :) olmasamıydı ki1 oy 1 oydur diyosun
Seni pinti cok hossun canim♡çok pintiyimdir kimseye gitmesin bana gelsin oyum didim o degilde hiç umutlu olmadığım üçün hadi dedim kendime veriyimde teselliim olur
:) pintiyimdir ki ne pinti hemde :)Seni pinti cok hossun canim♡
Olsun yea:) 1 oyum olsun dedim :) olmasamıydı ki
Nevroş ne diyor bu bacı ramazan sofrası nda mercimek çorba üstü patlıcan yapacağımPatlıcan ugurlu herhalde bende pilav üstü patlıcanlı tarifle 1.olmuştum
O kategoride patlıcan tutmazHele çorba üstü hiç tutmazNevroş ne diyor bu bacı ramazan sofrası nda mercimek çorba üstü patlıcan yapacağım
Tatlıdada patlıcan pare yapNevroş ne diyor bu bacı ramazan sofrası nda mercimek çorba üstü patlıcan yapacağım
Patlıcanlı baklava yapacakmışTatlıdada patlıcan pare yap
Evet biliyorum:) pintiyimdir ki ne pinti hemde :)
Tutar niye tutmasın, hem patlıcan hem mercimek çorbası ohhh ohhh başkasına oy Moy gitmezO kategoride patlıcan tutmazHele çorba üstü hiç tutmaz
İyyykkk o ne öyle olursa patlıcanlı baklava olurTatlıdada patlıcan pare yap
atlattik cok sukur evet daha var iple cekiyoruz azicik sonunda varEvet çok önemli çok şükür sorunsuz atlattık
2 hafta daha var canım
Sizin daha varmış