- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Ayy cnm çok teşekkür ederim :)))1 numara 10 numara :)
Herkese başarılar
Ve hayırlı ramazanlarrrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cnm çok teşekkür ederim :)))1 numara 10 numara :)
Herkese başarılar
Ve hayırlı ramazanlarrrr :)
Bebişim yanlış anlama ama şuan oyların gidişatına şok oldumAyy cnm çok teşekkür ederim :)))
Neden? ?Bebişim yanlış anlama ama şuan oyların gidişatına şok oldum
Canım merhaba hoşgeldin nerelerdesinKatilan butun arkadaslarin ellerine emegine saglik
Hepsi birbirinden guzel lezzetler
Oyum tavuklu pilava gitti basarilar diliyorum hepinize
Son birkac sayfayi okudumda emege saygi diyecektim ki arkadaslar fazlasiyla vermis cevabini porsiyon dediklerinin coguda sunum tabagi bunuda goremiyorsa demekki
Hosbuldum cnm nasilsin?Canım merhaba hoşgeldin nerelerdesin
İyiyim canım çok şükürHayat koşturması bitmiyorBundan sonra ara ara uğrarsın inşaallahHosbuldum cnm nasilsin?
Hayat kosturmacasi diyelim
Insallah canim benimİyiyim canım çok şükürHayat koşturması bitmiyorBundan sonra ara ara uğrarsın inşaallah
Hayırlı RamazanlarÇocuklar nasılInsallah canim benim
Hayirli ramazanlar bu arada
şimdi birşey dicem de , ramazan geliyor . kk okumadan akşam olmaz . Banlanmak istemiyorum.Oyumu tavuklu pirinç pilavına verdim..
Etli maklube ve sebzeli pirinç pilavı üçlüsünde kaldım dı ama karnım aç en iyi o doyururdu beni
Herkese başarılar...
Agzı olan konuşuyor boşverin
Hiç acımam kib bylarımşimdi birşey dicem de , ramazan geliyor . kk okumadan akşam olmaz . Banlanmak istemiyorum.
Iyiler cnm cok sukur buyuk ilkokula basladi ufaklikta krese devam:)Hayırlı RamazanlarÇocuklar nasıl
Iyiler cnm cok sukur buyuk ilkokula basladi ufaklikta krese devam:)
Seninkilerde iyidir ins
Masallah gormustum yakisikli pasanin ve prenseslerin fotolarini
Ben patlıcan olunca şansı pek olmaz sanmıştımNeden? ?
Patlıcan ugurlu herhalde bende pilav üstü patlıcanlı tarifle 1.olmuştumBen patlıcan olunca şansı pek olmaz sanmıştım
Birinci sinif onemli:) sizin haftaya son sanirim dimi bizim daha 1.5 ay var
Aynen benim de oğlum bu yıl 1. sınıfa gidiyor.Bu sebeple bayağı yoğun bir yıl geçirdim
Kızlarda iyiler çok şükür
Sağol canım