- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
:) şans senden yana canım hayırlı olsun etli porsiyon perde pilavı yakın baya sana 10 puan fark var arada ama bilemiyorum yine deInan hala inanamıyorum. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) şans senden yana canım hayırlı olsun etli porsiyon perde pilavı yakın baya sana 10 puan fark var arada ama bilemiyorum yine deInan hala inanamıyorum. .
Günaydın canım akşam menümüzde mercimek çorbası fırında tavuk pirzola bezelye pilav yoğurt salata olacak inşallah aç olduğumuzdan herşeyi yiyebilecekmişiz gibi sanıyoruz ama iftara geldim mi bi çorba suyla doyuyorz :)Günaydın hanımlar.
İftarda ne var
Ohhhh menü belirlenmiş bileGünaydın canım akşam menümüzde mercimek çorbası fırında tavuk pirzola bezelye pilav yoğurt salata olacak inşallah aç olduğumuzdan herşeyi yiyebilecekmişiz gibi sanıyoruz ama iftara geldim mi bi çorba suyla doyuyorz :)
Aynen canım başladık bile şimdiden ufak ufak hazırlığa köye geldik kv yanına birimiz bi iş yapıyo birimiz yemek kalabalık olunca daha Bi güzel oluyor eski ramazanları hatırlatıyor:)Ohhhh menü belirlenmiş bile
Kıymalı yumurta :)Bana kıymalı ama sebzesiz köfte hariç yemek önerisii lazım :))
İftara ana yemek olmaz o canım :))Kıymalı yumurta :)
İlk aklıma geleni yazdım canım valla kadınbudu köfte dicem ama onun dışında demişssin başka bşy gelmiyor aklıma canımİftara ana yemek olmaz o canım :))
Oh ne güzel :)Aynen canım başladık bile şimdiden ufak ufak hazırlığa köye geldik kv yanına birimiz bi iş yapıyo birimiz yemek kalabalık olunca daha Bi güzel oluyor eski ramazanları hatırlatıyor:)
Tepsi kebabı yap canım:)İftara ana yemek olmaz o canım :))
En güzeli yiyoruz bunca yemeği şişiyoruz sonra şahsen karnım açken gözüm doymuyor yemeklere Allah aç olanlara yardım etsin gerçekten çok zor bşyOh ne güzel :)
Ben sadece soğuk servis edilen bir salataya karar verdim birde çorbaya :)
Domates, biber eklemesi yapabilirsen kayseri yağlaması yapabilirsinBana kıymalı ama sebzesiz köfte hariç yemek önerisii lazım :))
Bak eski konularıma sini kebabı var hem güzel hem kolay..İftara ana yemek olmaz o canım :))
Bugünkü menüm sini kebabı canım karar veemiştim çok teşekkürler :))Bak eski konularıma sini kebabı var hem güzel hem kolay..
Resmini at benim öbür konuyaBugünkü menüm sini kebabı canım karar veemiştim çok teşekkürler :))
Öbür konu hangisi canım :)Resmini at benim öbür konuya
Sini kebabı konusuna :))Öbür konu hangisi canım :)