Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın canım akşam menümüzde mercimek çorbası fırında tavuk pirzola bezelye pilav yoğurt salata olacak inşallah aç olduğumuzdan herşeyi yiyebilecekmişiz gibi sanıyoruz ama iftara geldim mi bi çorba suyla doyuyorz :)
Günaydın canım akşam menümüzde mercimek çorbası fırında tavuk pirzola bezelye pilav yoğurt salata olacak inşallah aç olduğumuzdan herşeyi yiyebilecekmişiz gibi sanıyoruz ama iftara geldim mi bi çorba suyla doyuyorz :)
Aynen canım başladık bile şimdiden ufak ufak hazırlığa köye geldik kv yanına birimiz bi iş yapıyo birimiz yemek kalabalık olunca daha Bi güzel oluyor eski ramazanları hatırlatıyor:)
Aynen canım başladık bile şimdiden ufak ufak hazırlığa köye geldik kv yanına birimiz bi iş yapıyo birimiz yemek kalabalık olunca daha Bi güzel oluyor eski ramazanları hatırlatıyor:)
Herkes oruç rehavetinde sanırım ya da harıl harıl iftarlık yapıyorsunuz, yahu bana da anlatın çeşit çeşit yemekleri canınız nasıl çekiyor:))) benim menü basit çorba salata, peşine tatlı:))