- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse ile polemige girmek istemiyorum.
Bana hakaret edeni de rapor ettim. Bir elestiriyi degerlendirmeyi ogrenirseniz yaptiginiz her seyde gelisir, daha ileri gidersiniz. Bu mesaji alanlarin da gayrete gelip daha guzel calismalar yapacagindan eminim.
Hazır çorba ,etli bezelye,pirinç pilavı,cacık.Menülerde neler var pilavcılar :))
Fesleğenli domatesli bulgur pilavı tarifini yazar mısınBen tavuk kızartma ve fesleğenli domatesli BULGUR PİLAVI yapıyorumm bide mercimek çorbaaa tavuk sulu :)))
Tabii ki canım :))Fesleğenli domatesli bulgur pilavı tarifini yazar mısın
Teşekkür ederimOrangutan falan ne ya, burada sunum yapılıyor haliyle porsiyonlar büyük gösterilecek. Küçük mü göstersin yani dolu dolu koyacak tabağa, nasıl olduğunu gösterecek. Ben bu kadının sağlıklı bir ruh halinde olduğunu düşünmüyorum zaten, hep sataşacak yer arar, en çok kendisinin bildiğini düşünür, herkes kocasını elinden kapmaya çalışıyor sanar, ırkçının tekidir. Ciddiye bile almayın, yarışmacıların hepsine ayrı ayrı başarılar dilerim. Hepsi çok güzel, hepsine ağzım sulandı tariflerin ama bir tanesine oy verebildiğim için zor bir seçimle bir tanesini seçtim. :) Hepinizin ellerine sağlık.
Teşekkür ederim Urfaya yolun düşerse haber et hemen yapayım üç porsiyon o kadar kolaymış ki aslındaHanımlar hepinizin ellerine sağlık.
Pors. perde pilavına verdim oyumu yapan 1 tane ayırsın lütfen ekranı yiycem:)
Ben salcayı rengini kırmızı sevdiğim için ekliyorum istege baglı eklenip çıkarılabilir:)Fesleğenli domatesli bulgur pilavı tarifini yazar mısın
Çok teşekkür ederim :) en yakın zamanda deneyeceğim :)Tabii ki canım :))
Soganı kavurup salcayı ekliyorum kuru feslegenide ekleyip beraber bir iki çeviriyorum bulguru domatesle beraber ekliyorum sonra suyunu ve tuzunu atıp kısık ateşte pişiriyorum.
Ölçüsü tamamen göz kararı :))
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Urfaya yolun düşerse haber et hemen yapayım üç porsiyon o kadar kolaymış ki aslında
Rica ederim.bol şanslar canım
Dedi uzayda yaşayan x familyası.Neden davet edildim bu yarsimaya??
Ben pilav yemiyorum ki
Hayatimda bu kadar kotu sunulmus yemekler gormedim, sanki orangutan besleme yarisina girmissiniz.
Incelik sifir, inovasyon sifir, besin degeri sifir, goruntu sifir!
Kendi dunyasinda yasayanlarin yarismasi.
COK COK FENA