Kız nevroşPatlıcanlı baklava yapacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nevroşPatlıcanlı baklava yapacakmış
Senin sofrayı merakla bekliyorumTutar niye tutmasın, hem patlıcan hem mercimek çorbası ohhh ohhh başkasına oy Moy gitmez
İyyykkk o ne öyle olursa patlıcanlı baklava olur
Hayırlısı ile gelirsiniz inşaallahatlattik cok sukur evet daha var iple cekiyoruz azicik sonunda var
1.oldugun tarifi aradım bulamadım. Merak ettim nasıldı suan da nasıl acimTatlıdada patlıcan pare yap
Siteden atilmazsam sorun yokSenin sofrayı merakla bekliyorum
Aklın yolu birKız nevroş
Bugün aldığımız eşsiz eleştirilere yenileri eklenirSiteden atilmazsam sorun yok
Maklube Görünümlü,Patlıcan Eşliğinde Nohutlu Pilav (Kendi Sponsorluğumda)1.oldugun tarifi aradım bulamadım. Merak ettim nasıldı suan da nasıl acim
Nevoş paylaşmış1.oldugun tarifi aradım bulamadım. Merak ettim nasıldı suan da nasıl acim
Kız o hatun o zaman kesin bana oy verir, herhalde istediği tarif türü bu tür zannımcaBugün aldığımız eşsiz eleştirilere yenileri eklenir
Denemekte fayda varKız o hatun o zaman kesin bana oy verir, herhalde istediği tarif türü bu tür zannımca
Immm nefisssNevoş paylaşmış
Teşekkür ederim Hatmece Halay çekmeyi bırakmışsın görmeyeliOyumu pilaf üstü tavuğa verdim hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım ,özletiyorsun kendiniKatilan butun arkadaslarin ellerine emegine saglik
Hepsi birbirinden guzel lezzetler
Oyum tavuklu pilava gitti basarilar diliyorum hepinize
Son birkac sayfayi okudumda emege saygi diyecektim ki arkadaslar fazlasiyla vermis cevabini porsiyon dediklerinin coguda sunum tabagi bunuda goremiyorsa demekki
Teşekkür ederimOyumu tavuklu pirinç pilavına verdim..
Etli maklube ve sebzeli pirinç pilavı üçlüsünde kaldım dı ama karnım aç en iyi o doyururdu beni
Herkese başarılar...
Agzı olan konuşuyor boşverin
5.ligi alacam senden simdilik 5.lik keyfini sür5.yim ehh buna da şükür
TeşşekürlerImmm nefisss
Korkma canım değişeceğini pek sanmıyorum baya katılım oldu yine çok şükür belki 3-5 oy daha gelir kaldı böyle dün akşamdan beriAyy bende birinciyim ama sonuçlar değişir diye çok korkuyorum
Inan hala inanamıyorum. .Korkma canım değişeceğini pek sanmıyorum baya katılım oldu yine çok şükür belki 3-5 oy daha gelir kaldı böyle dün akşamdan beri