Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hala bizden umutluyum Kaptaan. Senin zaten en fazla 1-2 kiloluk olayın var, o da ramazanda rahatlıkla çözülür. Ben de akşamları hafif tutup, bir - 5 kg ile sezonu şenlendireyim diyorum
Ben hala bizden umutluyum Kaptaan. Senin zaten en fazla 1-2 kiloluk olayın var, o da ramazanda rahatlıkla çözülür. Ben de akşamları hafif tutup, bir - 5 kg ile sezonu şenlendireyim diyorum
Kimse ile polemige girmek istemiyorum. Bana hakaret edeni de rapor ettim. Bir elestiriyi degerlendirmeyi ogrenirseniz yaptiginiz her seyde gelisir, daha ileri gidersiniz. Bu mesaji alanlarin da gayrete gelip daha guzel calismalar yapacagindan eminim.
Orangutan hakaret mi oluyor? O zaman siz neden insanlara orangutan dediniz? Siz söyleyince eleştiri başkası söyleyince hakaret ay tutamiycam kendimi Hayvan sever bir milletiz biz orangutanlari da severiz siz hiiic merak etmeyin pilav sevmeyen pilavcı teyze