- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Şöyle inşallah diyerekten yerimi alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle inşallah diyerekten yerimi alayım
Haşlama bulgurAkşam yemeği için kuru fasulye yaptım.Yanina ne yapsam acaba?Aklıma birşey gelmiyor
BeğenmeyebilirlerBunu önemsiyor muyumHayırBir de beğenmesinler
Bulgur pilavı ,salata ,ayran ve turşu başka ne olsun Efser 'in dediği gibi haşlama bulgurda olurAkşam yemeği için kuru fasulye yaptım.Yanina ne yapsam acaba?Aklıma birşey gelmiyor
Bana kalsa bulgur pilavı yapacaktım, oğlum pirinç istedipirinc yaptımBulgur pilavı ,salata ,ayran ve turşu başka ne olsun Efser 'in dediği gibi haşlama bulgurda olur
Oh nefis,bayılırım sebzeli bulgur pilavına.Sunum işini güzel biliyorsun,ustasin,sen de katilsana
Sizin evde en çok ne yeniyorsa onu yapacaksınBana kalsa bulgur pilavı yapacaktım, oğlum pirinç istedipirinc yaptım
Sen bunu nasıl kaçırmışsın Efser'in profili ziyaret etmedin galiba bak bakalım neler neler varOh nefis,bayılırım sebzeli bulgur pilavına.Sunum işini güzel biliyorsun,ustasin,sen de katilsana
Bu duayı bir yerlerden hatırlıyorumSizin evde en çok ne yeniyorsa onu yapacaksın
Biz de bulgur daha çok yeniyor
Afiyet ,şifa olsun..Lop lop et olsun
Ausencia'nın duası mı yoksaBu duayı bir yerlerden hatırlıyorum
deynepnaz hele ben efserden bir ekmek dolması öğrendim, favori yemeklerim arasına girdi, düzenli olarak yapıyorum inanılmaz lezzetli ve pratik. Bir sürü öyle güzel tarifi varSen bunu nasıl kaçırmışsın Efser'in profili ziyaret etmedin galiba bak bakalım neler neler var
Demi, konuştuğumuz yerde bir anda incelemeye gidiyordeynepnaz kesin bakmıştır
Bende yeşil fasulye, pilav yaptımAkşam yemeği için kuru fasulye yaptım.Yanina ne yapsam acaba?Aklıma birşey gelmiyor
bunu acele oğluma hazırladım okuldan gelmişti acıktım diye bagırıyordu ne ara foto cektim hatırlamıyorumOh nefis,bayılırım sebzeli bulgur pilavına.Sunum işini güzel biliyorsun,ustasin,sen de katilsana
Utandırmayın şimdideynepnaz hele ben efserden bir ekmek dolması öğrendim, favori yemeklerim arasına girdi, düzenli olarak yapıyorum inanılmaz lezzetli ve pratik. Bir sürü öyle güzel tarifi var
Oğlum pirinci çok sever,eşim bulguru,bana farketmezSizin evde en çok ne yeniyorsa onu yapacaksın
Biz de bulgur daha çok yeniyor
Afiyet ,şifa olsun..Lop lop et olsun
Senin hemşonmuş,olmasa şaşardım.Sen bunu nasıl kaçırmışsın Efser'in profili ziyaret etmedin galiba bak bakalım neler neler var
Efser buraya da alalım tarifi,ekmek ve dolma ,ikisi bir arada bağdaştıramıyor insan amadeynepnaz hele ben efserden bir ekmek dolması öğrendim, favori yemeklerim arasına girdi, düzenli olarak yapıyorum inanılmaz lezzetli ve pratik. Bir sürü öyle güzel tarifi var
deynepnaz kesin bakmıştır
Dem, konuştuğumuz yerde bir anda incelemeye gidiyor
Ben çekim yaptım ,sen yaptın mı?Bende yeşil fasulye, pilav yaptım
Benim oğlum da akşam mutfağa geçti,anneee resim çektin mi yiyorum haa diye sesleniyor ,alıştı artık çocuklar dabunu acele oğluma hazırladım okuldan gelmişti acıktım diye bagırıyordu ne ara foto cektim hatırlamıyorum
Benim ilham meleklerim öldü be güllüm dirilecekleride yok