- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo madalya gelmiş ,çok yakışmış kırmızılarYeni kategori açılmış hayırlı olsun. Pilav seven bir milletiz bakalım nasıl pilavlar gelecek
Waâow madalyan gözümü kamastirdi kiz hayirli olsun :)Yeni kategori açılmış hayırlı olsun. Pilav seven bir milletiz bakalım nasıl pilavlar gelecek
Tesekkurler canim:))Seviyorum seninle yarismayi ya cok farkli tarifle katiliyosun enerjinde cok guzelYihuuuu çok teşekkür ederim canım o senin harikalığın bence
Tesekkurler canim:))Seviyorum seninle yarismayi ya cok farkli tarifle katiliyosun enerjinde cok guzel
Tesekkurler canim:))Seviyorum seninle yarismayi ya cok farkli tarifle katiliyosun enerjinde cok guzel
Boyle diyecegine emindim
Beni beğenmiyor musun?
Iste bahar temizligi zamanina denk geldi pilavlartarifler yavas gelir o yüzden aceleye gerek yok canim:)Katılıcam daa şu 3 günlük tatilde boya badana yaptırdım
totoma kadar her yerim agrıyor
Şu yorgunluğumu bir atayım gelcem inşallah
Eeee cevapBoyle diyecegine emindim
Klasik baliksin varya cevaba gelince seninle yarismakta zevkli çünkü genelde ayni seyi düşünüyoruz demek zevklerimizde benziyoEeee cevap
Beni kıskandırıyor musun ,hislerimle mi oynuyorsun?
Çok teşekkür ederim. Madalya için darısı başınaOoooo madalya gelmiş ,çok yakışmış kırmızılar
Teşekkür ederim canım benimWaâow madalyan gözümü kamastirdi kiz hayirli olsun :)
Hadi inşaallah bekliyorumHayırlı olsun yeni kategori Bir aksilik olmazsa katıliciiim inşallah
Tembellik yapma bekliyorumHayırlı olsun yeni kategori
Nevreste sağ gösterip sol vurursunuz ha.
Aklımda 2 tane tarif var ,bakalım kimse yapmadan tembelliği bırakıp katılabilecek miyim.
Daha doğrusu yemek yapımından çok,geçen sefer fotoğrafları düzenlemek yordu beni,o yüzden üşeniyorum.
Sağol canımElimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorumBen hep buralardayım da yazmıyorum ,okuyucu olarak takılıyorum
41 kere maşallah sana .10 parmağında 10 marifet
Bizim resim ve beden dersi varTamda dediğim gibi becerikli hatunsun bide sanırım sınıf annesi sensin biz de beden eğitimi müzik dersi falan Yok valla
Annelik zormuş 2 çocuktan sonra değil de okuldan sonra anladım bunu
Ben uğraşıyorum vallahi Birileri yapmak zorunda yoksa çocuklarımız ve sınıfımız geri kalırO kadar işinin gücünün arasında sıkılmadan sınıf anneliği yapıyor Düşünüyorum da hayatta işim olmaz yani, insanlarla uğraşılmaz yaBitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var
Olmak zorunda değil bizzat kendin yapıyorsunÖrneğin bugün sevgi kavanozu ve lavanta kesesi yaptık çoğunu ben ayarladım ve yaptım.Veliler beğenecek mi şüpheliMaşallah diyelim de
Sınıf anneliği değil Veli olmak bile zor , iki meraba meraba dedik kadın gelip borç para istiyor
Herkese herşeyi beğendirmek çok zor para işleri var vermiyorlar günlerce peşinde koş
Okulda etkinlik olunca herkesten önce orda olmak zorundasın
Kısacası zor iş
Valla bende uğraşamam yani Allah kolaylık versin nevresteye
Bir de beğenmesinlerOlmak zorunda değil bizzat kendin yapıyorsunÖrneğin bugün sevgi kavanozu ve lavanta kesesi yaptık çoğunu ben ayarladım ve yaptım.Veliler beğenecek mi şüpheli