- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Sabırsızlıkla bekliyorumTamam la tamam yaparım 3 katlı ,5 katlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabırsızlıkla bekliyorumTamam la tamam yaparım 3 katlı ,5 katlı
Çorbayı yapalı çok olmadı onun için bayağı beklemen lazımBence sen çok güzel pilav yaparsınNevreste valla bu pilav işi beni aşar kimi zaman lapa kimi zaman diri olur benim pilavlar tutmaz
Birde bu işin sunumu önemli çorbalar çıkınca görüşelim bida
Öylemi diyosun motive ediyosun beni yaparım demiÇorbayı yapalı çok olmadı onun için bayağı beklemen lazımBence sen çok güzel pilav yaparsın
Bak şimdi daha emin oldumTamam sabırsızlıkla bekliyorumÖylemi diyosun motive ediyosun beni yaparım demi
Ankaraya gideyimde orda yapayım madem bekle beni kesin yapıyorumm
Katılmayı düşünüyor musun canımTahmin etmiştim
Katılmayı düşünüyor musun canım
İnşaallah canım güzel tariflerini bekliyorumİnşallah katılırım ablacım ara verdim tekrar düşünebilirim
Hemen bahaneBen yine etiketlenmişim abreka da çok istiyor katıl diye bu ara daha da imkansız bi dünya etkinliğimiz var okuma bayramı hazırlıklarımız var 4 tane görevi var oğlumun koca bi sayfa ezber napıcam ben hofff
Bakalım kısmet , elbet bir gün katılırım modundayım Nevreste sevgili editörüm teşekkür ettim
Pilavdan anlamam belki tarif bulup yaparım yoksa düz pilav yapıyorum
Hoş böyle sunumsuz yemekler daha çok ilgi görüyor ya
Evet valla bahane olmuş seninkinin yanında bizde niye Yok böyle şeyler yaaHemen bahane
Ben okuma bayramını kendim organize ediyorum.
Şiirler,gösteriler,davetiyeler,kıyafetler,süsleme,ikramlıklar,oğlumunda hem folklör gösterisi var hem de sunucu olacak.
100 tane şeker hamurlu kurabiye yapmam lazım bu hafta
Ben ne yapayım
Yine de pilav yapacağım inşaallah
Allah kolaylık versin canım
Uygun olursan bekliyorum
Bizim de dersler ağır canım öğretmenimiz derslerle ilgileniyor bu işleri ben hallediyorumEvet valla bahane olmuş seninkinin yanında bizde niye Yok böyle şeyler yaa
Pilavı da yine mi pilav hanım yapsın
Kabul ediyorum iğrenç bi espiri oldu :)
Maşallah senin oğlanın da işi zor rabbim muvaffak eylesin
Biz de dersler çok ağır geliyor o sebebten sanırım öğretmen bu tarz şeyler yapmıyor
Allah kolaylık versin canım , valla marifetli hatunsun maşallah
HAyırlı olsun nevroşum