- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
rica ederim:) afiyet olsun begenmenize sevindim:)Wynonna bugün sizin tarifle köfte yaptım. Fırında pişirdim. İnanılmaz lezzetli oldu hiç dağılmadı. Burdan tarif için teşekkür edeyim istedim ♡♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim:) afiyet olsun begenmenize sevindim:)Wynonna bugün sizin tarifle köfte yaptım. Fırında pişirdim. İnanılmaz lezzetli oldu hiç dağılmadı. Burdan tarif için teşekkür edeyim istedim ♡♡
Bende yeşil fasulye, pilav yaptım
Yok yaa olur mu hiç öyle şeySen de mi?
Onu dolma gibi düşünme kuzum daha çok mantı gibi bir şey kıymalı içi dışı sarmısaklı yoğurtOğlum pirinci çok sever,eşim bulguru,bana farketmez
Senin hemşonmuş,olmasa şaşardım.
Efser buraya da alalım tarifi,ekmek ve dolma ,ikisi bir arada bağdaştıramıyor insan ama
Bakacağım şimdi az kaldı
Araya reklamlar girdi az önce (eşim)
Ben çekim yaptım ,sen yaptın mı?
Benim oğlum da akşam mutfağa geçti,anneee resim çektin mi yiyorum haa diye sesleniyor ,alıştı artık çocuklar da
Biraz bu topiğe takıl,ilham yine gelir
Gezdim profilini görmüş oldum.Tam benim damağıma uygun birşeye benziyorOnu dolma gibi düşünme kuzum daha çok mantı gibi bir şey kıymalı içi dışı sarmısaklı yoğurt
Sen yapsana .Sen anayiğit değil misin?Perde pilavı yapacak bir anayiğit yok muuu
Sen yapmayacak mıydın onu?Perde pilavı yapacak bir anayiğit yok muuu
Vayyy kerataya bak senSen yapmayacak mıydın onu?
Yapar ya, becerikli benim arkadaşım O arka planda neler neler yapıyor görsenVayyy kerataya bak sen
Demek perde pilavı yapacak ,güya anayiğit benim demek istiyor ha
Haburger ekmeginden yapılıyor herkesin seveceği bir yemek teldeyim yoksa link atardımGezdim profilini görmüş oldum.Tam benim damağıma uygun birşeye benziyor
Sen yapsana .Sen anayiğit değil misin?
ihale üzerime kaldı iyi miSen yapmayacak mıydın onu?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ekmek-dolmasi.836879/Haburger ekmeginden yapılıyor herkesin seveceği bir yemek teldeyim yoksa link atardım
Dene bak, çocuklar çok sever bence.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ekmek-dolmasi.836879/
Başka merak eden olur belki,inceledim ben.
Yapar ya, becerikli benim arkadaşım O arka planda neler neler yapıyor görsen
Yapamaz kiii,yapamaz kiiiihale üzerime kaldı iyi mi
Yapsın da görYapamaz kiii,yapamaz kiii
İşin zor valla Allah kolaylık versin çokta düşünceli bi sınıf annesi olmuşsun keşke bizim olsaaaOlmak zorunda değil bizzat kendin yapıyorsunÖrneğin bugün sevgi kavanozu ve lavanta kesesi yaptık çoğunu ben ayarladım ve yaptım.Veliler beğenecek mi şüpheli