Ama en güzeli o yok mu pc beye telefonda ard arda bakO resimin sağ tarafı bulanıktı,bu resim mi olsun demiştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama en güzeli o yok mu pc beye telefonda ard arda bakO resimin sağ tarafı bulanıktı,bu resim mi olsun demiştin
3. olur nevroş ahanda yazdım burayaDeynebim,nevrestenin tarifi gelmeden önce ben perde pilavi diyordum ama,bu yarismada kesinlikle nevreste kazanir zaten kesin diyorum bak coco dediydi dersiniz cok istah açıcı bi pilav.birinci belli,acaba ikinci kim
Bu sefer de yenilirsem 1 ay kendime gelemem ki ben 1 ay mı depresyona girerim 2 ay mı belli olmazCano senle ramazan sofrası için planlar yaparız boş ver pilavı daha öğreneceğin çok şey var . Bu işler püf nokta ister
Ay evet canim ya sunum yok bende,iddaali tarifte yapamiyorum,nolcak benim bu halım:)) azcik tüyo ver bana önümüzdeki yarismada.senin tahminlerin guzelCano senle ramazan sofrası için planlar yaparız boş ver pilavı daha öğreneceğin çok şey var . Bu işler püf nokta ister
Bence o resim çok bulanıkAma en güzeli o yok mu pc beye telefonda ard arda bak
Ramazan sofrasında ya sarma yap yada içli köfteAy evet canim ya sunum yok bende,iddaali tarifte yapamiyorum,nolcak benim bu halım:)) azcik tüyo ver bana önümüzdeki yarismada.senin tahminlerin guzel
Şu an PC deyim zaten ,bulanık olduğu için elemiştim ,onu mu seçsem acabaAma en güzeli o yok mu pc beye telefonda ard arda bak
Hadi inşaallah3. olur nevroş ahanda yazdım buraya
Insallah kazanirsin kuzumBu sefer de yenilirsem 1 ay kendime gelemem ki ben 1 ay mı depresyona girerim 2 ay mı belli olmaz
Ooooo sarmayi cok guzel yaparim.tamam sarma yapcam ramazan sofrasinda vallahi bakRamazan sofrasında ya sarma yap yada içli köfte
İlk sırayı kap kimse yapmadanOoooo sarmayi cok guzel yaparim.tamam sarma yapcam ramazan sofrasinda vallahi bak
Yapcam yapcaaaammm etli yapcam hemde Allahın izniyle tabii.sagol canommm:)İlk sırayı kap kimse yapmadan
Geçen sene ramazan sofralarında yaprak sarma aldı 1.liği.Yapcam yapcaaaammm etli yapcam hemde Allahın izniyle tabii.sagol canommm:)
Oooo en güzelindenTamam hadi inşaallahYapcam yapcaaaammm etli yapcam hemde Allahın izniyle tabii.sagol canommm:)
Deynep sende var bi şanssızlık ama artık kırma zamanı , gerçi tavuk pilav almazsa bende şok olurum hemde fena haldeBu sefer de yenilirsem 1 ay kendime gelemem ki ben 1 ay mı depresyona girerim 2 ay mı belli olmaz
Sen olayın sunumda olduğunu varsay , ama daha büyük bir problem var sende neyse burda dile getirip herkese taktik vermeyelimAy evet canim ya sunum yok bende,iddaali tarifte yapamiyorum,nolcak benim bu halım:)) azcik tüyo ver bana önümüzdeki yarismada.senin tahminlerin guzel
Ya ben telefondan bakıyorum bana o cazip geliyor ama nevroş çok bulanık diyet bilemedim ki,Şu an PC deyim zaten ,bulanık olduğu için elemiştim ,onu mu seçsem acaba
Nevroş kız neden 2 değil biliyor musun? İçinde nohut varHadi inşaallah
Ay insallah canim yaaaa insallahhh onumuzdeki kategori ramazan sofralaro miGeçen sene ramazan sofralarında yaprak sarma aldı 1.liği.
Niye ya nohut sevilmez miDeynep sende var bi şanssızlık ama artık kırma zamanı , gerçi tavuk pilav almazsa bende şok olurum hemde fena halde
Sen olayın sunumda olduğunu varsay , ama daha büyük bir problem var sende neyse burda dile getirip herkese taktik vermeyelim
Ya ben telefondan bakıyorum bana o cazip geliyor ama nevroş çok bulanık diyet bilemedim ki,
Nevroş kız neden 2 değil biliyor musun? İçinde nohut var
Yavrum ozelden soyle bari yav catlatma beni cok merak ettimDeynep sende var bi şanssızlık ama artık kırma zamanı , gerçi tavuk pilav almazsa bende şok olurum hemde fena halde
Sen olayın sunumda olduğunu varsay , ama daha büyük bir problem var sende neyse burda dile getirip herkese taktik vermeyelim
Ya ben telefondan bakıyorum bana o cazip geliyor ama nevroş çok bulanık diyet bilemedim ki,
Nevroş kız neden 2 değil biliyor musun? İçinde nohut var
Ramazan sofralarının başka bir ayda yapılamayacağına göre öyle olur diye düşünüyoruz ama kesin mi Nevoş?Ay insallah canim yaaaa insallahhh onumuzdeki kategori ramazan sofralaro mi
Bilmem belki sürpriz olurRamazan sofralarının başka bir ayda yapılamayacağına göre öyle olur diye düşünüyoruz ama kesin mi Nevoş?