Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilavın yanında ye yahu nohut yemeğini, içinde nohutun işi neNiye ya nohut sevilmez mi
Olsun 20 tarif arasında ilk 3'e girmek çok güzel olur
Kız aslında sana önceden dedimdi ama onu birazcık yanlış anlamış olabilirsinYavrum ozelden soyle bari yav catlatma beni cok merak ettim
Hee anladim ben simdi :)))Pilavın yanında ye yahu nohut yemeğini, içinde nohutun işi ne
İyi derece alır kesin ama benden sonra
Kız aslında sana önceden dedimdi ama onu birazcık yanlış anlamış olabilirsin
Ben çok kullanırım pilavda nohut hatta bulgur pilavındadaBen senden 1 oy fazla alacağımPilavın yanında ye yahu nohut yemeğini, içinde nohutun işi ne
İyi derece alır kesin ama benden sonra
Kız aslında sana önceden dedimdi ama onu birazcık yanlış anlamış olabilirsin
Benim de olmuyor kendimiz için hazırlamıştımYaaa merak edip gecen senenin ramazan sofralarina baktimda,cok şık sofralar kurulmuş ben rezil olurum iyisimi katilirken bi dusuneyim.gelenim gidenimde yok zaten
Aklıma -VUSLAT- la yaptığınız 1 oy fazla alacağım muhabbeti geldi,yine kayboldu ortalıktan Yine paspaslar,örgüler ciciler yapmıştır.Ben çok kullanırım pilavda nohut hatta bulgur pilavındadaBen senden 1 oy fazla alacağım
Az önce benim de aklıma o geldiAynen yine boş durmuyordurAklıma -VUSLAT- la yaptığınız 1 oy fazla alacağım muhabbeti geldi,yine kayboldu ortalıktan Yine paspaslar,örgüler ciciler yapmıştır.
Yoreseldeki hatun o yaprak sarması ile anlamadıysanız , ramazan sofrası da alamaz sarma ile. Ben hafif zeytin yağlı dolmalar bekliyorum kimden gelirse artıkYapcam yapcaaaammm etli yapcam hemde Allahın izniyle tabii.sagol canommm:)
Üst mesaj sanada geçerli deynebimGeçen sene ramazan sofralarında yaprak sarma aldı 1.liği.
Ya cidden sevmiyorum ama benim gibi az buçuk ayar hatun varsa nohutları işi zor
Hee anladim ben simdi :)))
Kız nevroş ben birinci olacağım nasıl bir oy fazla alıyorsun senBen çok kullanırım pilavda nohut hatta bulgur pilavındadaBen senden 1 oy fazla alacağım
Yoreseldeki hatun o yaprak sarması ile anlamadıysanız , ramazan sofrası da alamaz sarma ile. Ben hafif zeytin yağlı dolmalar bekliyorum kimden gelirse artıkYapcam yapcaaaammm etli yapcam hemde Allahın izniyle tabii.sagol canommm:)
Üst mesaj sanada geçerli deynebimGeçen sene ramazan sofralarında yaprak sarma aldı 1.liği.
Hee anladim ben simdi :)))
Kız nevroş ben birinci olacağım nasıl bir oy fazla alıyorsun senBen çok kullanırım pilavda nohut hatta bulgur pilavındadaBen senden 1 oy fazla alacağım
Sen sondan 1. olacaksın benden senden sonra olacağımYoreseldeki hatun o yaprak sarması ile anlamadıysanız , ramazan sofrası da alamaz sarma ile. Ben hafif zeytin yağlı dolmalar bekliyorum kimden gelirse artık
Üst mesaj sanada geçerli deynebim
Kız nevroş ben birinci olacağım nasıl bir oy fazla alıyorsun sen
Bende öyle yapayım bari,bir kerecikte sarmamı gostereyimde icimde kalmasin.cok sagol nevrosummm menumu hazirladim kafamda sayende :))Benim de olmuyor kendimiz için hazırlamıştım
Nevroş ve hayal dünyasıSen sondan 1. olacaksın benden senden sonra olacağım
Hadi bakalım merakla bekliyorumBende öyle yapayım bari,bir kerecikte sarmamı gostereyimde icimde kalmasin.cok sagol nevrosummm menumu hazirladim kafamda sayende :))
Tamam sen sondan ol ben ortalardaNevroş ve hayal dünyası