- 16 Ağustos 2010
- 293.072
- 602.982
- 43
Tamam canım düzelttimCanım benim konumdaki en son resmi yükler misin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım düzelttimCanım benim konumdaki en son resmi yükler misin lütfen
Teşekkür ederimTamam canım düzelttim
Canım ben de net görünüyor ama istersen değiştiririmNevreste canım benim resim bulanık mı yoksa tekefonumdan dolayı ben mi bulanık görüyorum resim size nasıl görünüyor acaba oğlum ekranı çatlattı da
Daha yakın resim mi olsun?O biraz daha karanlık değil mi?Nevreste benim sunumla üsteki sunumu değiştirebilir misin lütfen
Tamam canım kalsın o zaman ekrandandır kesinCanım ben de net görünüyor ama istersen değiştiririm
Hayır nevroş, bu ilk sayfada varya sunum resimleri ondakini diyorum, hani sunumları degistirsekDaha yakın resim mi olsun?O biraz daha karanlık değil mi?
Hangi resim bana özelden yolla bakalım yanlış olmasınHayır nevroş, bu ilk sayfada varya sunum resimleri ondakini diyorum, hani sunumları degistirsek
Ayyy şimdi anladımHayır nevroş, bu ilk sayfada varya sunum resimleri ondakini diyorum, hani sunumları degistirsek
SonundaAyyy şimdi anladım
Tabi tabi başka istediğin var mı
Onun adı ve tadı hepsini kasıp kavururSonunda
Nevroş en sönük benim pilavim kaldı
20 oy alsa yeter , vallaha fazlasında gözüm yokOnun adı ve tadı hepsini kasıp kavurur
Kesin olurBenim 21 olsun o zamanSenden fazla olsun20 oy alsa yeter , vallaha fazlasında gözüm yok
Kıskanç nevroşKesin olurBenim 21 olsun o zamanSenden fazla olsun
Tamam 22 olsunKıskanç nevroş
Benimki de 4.görsel olsa sanki daha mı iyi olur?Hanımlar ilk mesajı düzenledim.Değiştirmek isteyenler bana yazabilir
Tamam düzelttim canımBenimki de 4.görsel olsa sanki daha mı iyi olur?
Önceki görsel de güzeldi ama pilavı fazla gözükmüyordu .Tamam düzelttim canım