En başarılı bulduğunuz pilav tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    605
  • Anket Kapalı .
Sıkı pazarlıkçısın be,4 diyorum o zaman
Senin pilav nerelerde
N Nana nın sesi kesildi ,O nerelerde Etiket yapmışken son mesajına bakayım ,en son nerede gezmiş,gerçi adresi belli de
Tamam seni mi kıracağım 8 olsun
Ben pilavı mı çoktan ekledim
N Nana pilavı yakmış ondan eklemiyor

Patates tamam ama margarin ile pilav mı olur
Ben tereyağını sevmiyorum.Onun yerine bizim katıyağ koyuyorum
Bugün ramazanlık için az kuru yufka yaptık annemle.Bitiminde gözleme yaptık,eşim tereyağlı istedi,tereyağını süremedim ,kokusunu sevmiyorum .Eşim sürdü

Hadi yaAma margarinde sağlık açısından iyi değilTabi kokusu bile rahatsız ediyorsa yiyemezsin ,kullanamzsın

Bir de börek ve tuzlu kurabiye,poğaçalarda kullanıyorumBen sadece bazı kurabiyelerde margarin kullanıyorum oda çok nadir
Evet kurabiye ve poğaçayı unutmuşumUn helvasında da güzel oluyor.Geçen gün sıvıyağlı tarif gördüm yapayım dedim,damak tadıma hiç uymadıDüşündükçe çıkıyor kullanım yerleri.

Evet helva içinde tereyağı kullanıyorum.Diğerleri içinde zeytinyağı kullanıyorum

Zaten bir pilava ,bir de makarnaya,ha bir de yumurtaya ,bir de kadayıf vb tatlılara .Genelde sıvıyağ kullanırım.
deynepnaz,
zeytinyağı kullanabiliyor musunuz peki?
Katı yağ sağlıklı değil, tereyağın kokusu ağır geliyorsa zeytinyağı kullanın pilav ve makarna da dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…