- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Üşenmesem şimdi çekerdim sana şeker koymadan ,gel çay içelimŞekersiz demli çayım nerede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşenmesem şimdi çekerdim sana şeker koymadan ,gel çay içelimŞekersiz demli çayım nerede
Çay şekerli mi içilirmiş? Gitti güzelim tadıŞekersiz demli çayım nerede
Haydaaa yine mi şekersiz içen biriÇay şekerli mi içilirmiş? Gitti güzelim tadı
Sağol canımÜşenmesem şimdi çekerdim sana şeker koymadan ,gel çay içelim
Desenize eliniz cımbıza olduğu kadar mutfağa da çok yatkın
Şekerli çay içen birini tanıdığıma memnun oldum KKda.Bir kişi olsa da bin kaplan gücünde
Gördünüz mü Nevreste , @Tatlicadi Meg , @HanimKelesimiGetir Mune de şekerli içiyor çayı
Ben içemiyorum zatenÇay şekerli mi içilirmiş? Gitti güzelim tadı
Yaşlı mune abla, zaten birazda tombiş , içer tabi şekerliHaydaaa yine mi şekersiz içen biri
Olsun arkamda kapı gibi Mune var,bana birşey derseniz kiblerim sizi ,nasıl olsa O da şekerli içiyor
Yok nevroş zaten kilolular içiyor şekerli, balık etli olanlar falanBen içemiyorum zaten
Ben bu bölüme defalarca yüklediğiniz poğaça ,kek ,yemekleri görünce hayal ediyorum.Hatta karı koca marifetlisiniz.Eşinizde size pasta yapmıştı,Onu da yüklemiştiniz?Nedense mutfakta soğan doğrarken hayal edilemiyorum
Biz zaten balık etli değiliz.Tabi ben de değil miYaşlı mune abla, zaten birazda tombiş , içer tabi şekerli
Yok nevroş zaten kilolular içiyor şekerli, balık etli olanlar falan
Ooooooo sıkı takip etmişizBen bu bölüme defalarca yüklediğiniz poğaça ,kek ,yemekleri görünce hayal ediyorum.Hatta karı koca marifetlisiniz.Eşinizde size pasta yapmıştı,Onu da yüklemiştiniz?
Deynep'in gözünden hiç birşey kaçmaz.Ya uçan yada kaçan kurtulurOoooooo sıkı takip etmişiz
Ne balık eti nevroş , kürdansın kürdanBiz zaten balık etli değiliz.Tabi ben de değil mi
Sevdiğim kişileri unutmam yaptıklarınıOoooooo sıkı takip etmişiz
Porselen kupada çay içmeyi seviyorum.Şahsi kupam kimseye vermemO nasıl güzel bir kupadır,Onasıl güzel bir börektir
Sevdiğim kişileri unutmam yaptıklarını