- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Bir şey olmaz ya, barışır hemenKaşınıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz ya, barışır hemenKaşınıyorsun
Sunum denilince aklıma senle harbi geliyorsunuz, yaptığıma şükredin hallerinize bayılıyorum
Bir şey olmaz ya, barışır hemen
Harbinin makarna sunumuna bak,bir de Munzevi Zencefil in makarna sunumuna bak.Sunum denilince aklıma senle harbi geliyorsunuz, yaptığıma şükredin hallerinize bayılıyorum
Bak unutmuşum makarnasını çok beğenmiştimHarbinin makarna sunumuna bak,bir de Munzevi Zencefil in makarna sunumuna bak.
Ben Onun makarna yarışmasındaki sunumunu çok beğenmiştim.Diğer konularında da mesela börek sunumu da ye beni diyor,ekrana yapıştırıyor insanıİç kısıra hiç bakma bile ,yine sipariş verirsin
Benim makarnayı da beğenmiş miydin?Araya sıkıştırayım kendimiBak unutmuşum makarnasını çok beğenmiştim
Vayy erişte kesmişsin Çok güzel olmuş sunumunda çok güzel ama resimlerin çok uzak çıkmış.Benim makarnayı da beğenmiş miydin?Araya sıkıştırayım kendimi
Kaç kere karar değiştirdim yapacağım makarna tarifine karar verirken.Vayy erişte kesmişsin Çok güzel olmuş sunumunda çok güzel ama resimlerin çok uzak çıkmış.
Yani çok normal yaptıkça ustalaşıyorsun Ben oy verdikçe ustalaştımKaç kere karar değiştirdim yapacağım makarna tarifine karar verirken.
Şimdi sen beğenince baktım da ,gerçekten uzak çıkmış.Katıldıkça acemilik gidiyor
En az 10 kategori daha katılman lazımKaç kere karar değiştirdim yapacağım makarna tarifine karar verirken.
Şimdi sen beğenince baktım da ,gerçekten uzak çıkmış.Katıldıkça acemilik gidiyor
1,5 senedir oy veriyorum ,oy vermede de ustalaşamadım zor karar veriyorum.Oy almada da ustalaşamadım bununla 7.yenilgi olacakYani çok normal yaptıkça ustalaşıyorsun Ben oy verdikçe ustalaştım
10 mu?En az 10 kategori daha katılman lazım
Önümüzdeki yıl bunu tekrar konuşalım10 mu?
O kadar sabırlı değilim.Zorlamanın alemi yok
Onun sırrını çözebilen yok, öyle tarifler var ki aldığı oylar beni şok ediyor1,5 senedir oy veriyorum ,oy vermede de ustalaşamadım zor karar veriyorum.Oy almada da ustalaşamadım bununla 7.yenilgi olacak
Bence her kategoride ilgi değişiyorOnun sırrını çözebilen yok, öyle tarifler var ki aldığı oylar beni şok ediyor
Ne yedirdin ,içirdin de çıkamıyorum buradan diyeceğim de ekrandan birşey de yenilmiyorÖnümüzdeki yıl bunu tekrar konuşalım
Sarmaya ilgi hiç azalmıyor ama ,her seferinde bayağı oy alıyorBence her kategoride ilgi değişiyor
Yok madalya hemen gelsin sorun değilAma en az 10 kategori daha var katılman gereken onu diyorumNe yedirdin ,içirdin de çıkamıyorum buradan diyeceğim de ekrandan birşey de yenilmiyor
İnatçılık var birazcık,o madalya bu profile gelecek ,o kadarr diyorum ama o da inat ediyor ,gelmiyor
İçli köftede öyle oluyorSarmaya ilgi hiç azalmıyor ama ,her seferinde bayağı oy alıyor
Madalyam olsa zaten ,değişik tarifler yapıp katılırım da 10 çok,gel şunu 5 yapalım,uzat elini,el sıkışalımYok madalya hemen gelsin sorun değilAma en az 10 kategori daha var katılman gereken onu diyorum
Ben birşey yapmadım