- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Evi yerleştirdik çok şükür, dinleniyoruz. Sen ne yapıyorsun nasılsın?Ne güzel çeviriyorsun
Ne yaptın canım iyi misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evi yerleştirdik çok şükür, dinleniyoruz. Sen ne yapıyorsun nasılsın?Ne güzel çeviriyorsun
Ne yaptın canım iyi misiniz
Güle güle oturun inşaallahEvi yerleştirdik çok şükür, dinleniyoruz. Sen ne yapıyorsun nasılsın?
Amin Allah razı olsunGüle güle oturun inşaallah
Ben iyiyim çok şükürAnneler günü etkinliklerinide bitirdik başka ne yaparız diye bekliyorum
Boş kaldım sıkılıyorum
Bak onu beceremiyorumAmin Allah razı olsun
Yeğenine örgü ör
Başlasan ona sararsın bu sefer aslındaBak onu beceremiyorum
Aynen öyle başladığım şeyi güzel yapana kadar uğraşırım.Bir ona çok hevesim yokAma annemden isterim .Başlasan ona sararsın bu sefer aslında
Ne yaptım yine be
Nasıl anladın kız helal olsun evet makarna bile yapmadım dün gece 12 de yoldan geldik. 2.30 da Mustafa uyudu. 6.30 da geri uyandı 7.30 da işe gittim. Akşama kadar çalıştım boş oturmadım hiç. 19.00 da eve geldim. şu halde makarna bile yapacak mecalim yoktuSence tencere ona mı aitBir makarna bile yapamıyor alıntı resim koyuyor
Tamam sunum yapamıyorsun ama o kadarda kötü değilsinNasıl anladın kız helal olsun evet makarna bile yapmadım dün gece 12 de yoldan geldik. 2.30 da Mustafa uyudu. 6.30 da geri uyandı 7.30 da işe gittim. Akşama kadar çalıştım boş oturmadım hiç. 19.00 da eve geldim. şu halde makarna bile yapacak mecalim yoktu
Daha ne diyeceksin sunum yapamıyor demedin miNe yaptım yine be
Duy duyy pinkstrap o kadar da kötü değilmişimTamam sunum yapamıyorsun ama o kadarda kötü değilsin
Anne olmak kolay değil
Daha dur bunlar iyi günlerin biraz daha büyüsün sıkıntılar daha artacakHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar,sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyorDuy duyy pinkstrap o kadar da kötü değilmişim
Bu kadar zor olduğunu bileydim gece gündüz zirlamazdim hayırlısı be gülüm derdim
Munzevi Zencefil az örmek al bak harbi teselli olacak bir cümle buluyor, sen hemen trip yapDuy duyy pinkstrap o kadar da kötü değilmişim
Bu kadar zor olduğunu bileydim gece gündüz zirlamazdim hayırlısı be gülüm derdim
Ya öyle deyince çok güzel tepki veriyorDaha ne diyeceksin sunum yapamıyor demedin mi
Sagol felaket tellalı nevos içimi açtınDaha dur bunlar iyi günlerin biraz daha büyüsün sıkıntılar daha artacakHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar,sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
Okula başlasın o zaman görSagol felaket tellalı nevos içimi açtın
Amin amin Rabbim can sağlığı versin
KaşınıyorsunYa öyle deyince çok güzel tepki veriyor
Cennet neden ayaklarımızın altında, hiç şüphelenmedin mi? Beleşe cennet kazanacak değildikSagol felaket tellalı nevos içimi açtın
Amin amin Rabbim can sağlığı versin