- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam 9 olsun kabul ediyorumMadalyam olsa zaten ,değişik tarifler yapıp katılırım da 10 çok,gel şunu 5 yapalım,uzat elini,el sıkışalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam 9 olsun kabul ediyorumMadalyam olsa zaten ,değişik tarifler yapıp katılırım da 10 çok,gel şunu 5 yapalım,uzat elini,el sıkışalım
Farketmedim ,pilavların ismi hep birbirine benziyor ya,gün boyu da bakmıştım halbuki,yeni eklemişsin,sana geleyim
O zaman piknik tüpü ile yaparsın olmadı bahçede ateş yakarsınBurdayım
Nevroş pilavimi yapacak gaz mı var evde, piknik tüpüm hariç
Bu akşam yapacagim , İnşallah söz verdim sonuçtaO zaman piknik tüpü ile yaparsın olmadı bahçede ateş yakarsın
Hadi bakalım bekliyorumBu akşam yapacagim , İnşallah söz verdim sonuçta
Ben tereyağını sevmiyorum.Onun yerine bizim katıyağ koyuyorumPatates tamam ama margarin ile pilav mı olur
Hadi yaAma margarinde sağlık açısından iyi değilTabi kokusu bile rahatsız ediyorsa yiyemezsin ,kullanamzsınBen tereyağını sevmiyorum.Onun yerine bizim katıyağ koyuyorum
Bugün ramazanlık için az kuru yufka yaptık annemle.Bitiminde gözleme yaptık,eşim tereyağlı istedi,tereyağını süremedim ,kokusunu sevmiyorum .Eşim sürdü
Zaten bir pilava ,bir de makarnaya,ha bir de yumurtaya ,bir de kadayıf vb tatlılara .Genelde sıvıyağ kullanırım.Hadi yaAma margarinde sağlık açısından iyi değilTabi kokusu bile rahatsız ediyorsa yiyemezsin ,kullanamzsın
Bir de börek ve tuzlu kurabiye,poğaçalarda kullanıyorumBen sadece bazı kurabiyelerde margarin kullanıyorum oda çok nadirZaten bir pilava ,bir de makarnaya,ha bir de yumurtaya ,bir de kadayıf vb tatlılara .Genelde sıvıyağ kullanırım.
Evet kurabiye ve poğaçayı unutmuşumUn helvasında da güzel oluyor.Geçen gün sıvıyağlı tarif gördüm yapayım dedim,damak tadıma hiç uymadıDüşündükçe çıkıyor kullanım yerleri.Bir de börek ve tuzlu kurabiye,poğaçalarda kullanıyorumBen sadece bazı kurabiyelerde margarin kullanıyorum oda çok nadir
Evet helva içinde tereyağı kullanıyorum.Diğerleri içinde zeytinyağı kullanıyorumEvet kurabiye ve poğaçayı unutmuşumUn helvasında da güzel oluyor.Geçen gün sıvıyağlı tarif gördüm yapayım dedim,damak tadıma hiç uymadıDüşündükçe çıkıyor kullanım yerleri.
Ellerine sağlık ablacımHavalar ısınmaya başladı, zeytinyağlı yemekleri yaz mevsiminde daha çok tüketen bir aile olarak iç bakla, enginar ve bezelyeyle yaptığım enginarlı iç bakla yemeğimle karşınızdayım
Eki Görüntüle 1997712
deynepnaz,Zaten bir pilava ,bir de makarnaya,ha bir de yumurtaya ,bir de kadayıf vb tatlılara .Genelde sıvıyağ kullanırım.