Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıkı pazarlıkçısın be,4 diyorum o zaman Senin pilav nerelerde NNana nın sesi kesildi ,O nerelerde Etiket yapmışken son mesajına bakayım ,en son nerede gezmiş,gerçi adresi belli de
Sıkı pazarlıkçısın be,4 diyorum o zaman Senin pilav nerelerde NNana nın sesi kesildi ,O nerelerde Etiket yapmışken son mesajına bakayım ,en son nerede gezmiş,gerçi adresi belli de
İyi bari NNana sebzeli bulgur pilavı yaptı..Yapan olmasaydı içimde kalırdı,bu kategori sebzeli bulgursuz olmaz.Patates te olaydı,azıcık ta margarin olaydı eyiydi
İyi bari NNana sebzeli bulgur pilavı yaptı..Yapan olmasaydı içimde kalırdı,bu kategori sebzeli bulgursuz olmaz.Patates te olaydı,azıcık ta margarin olaydı eyiydi
Ben tereyağını sevmiyorum.Onun yerine bizim katıyağ koyuyorum Bugün ramazanlık için az kuru yufka yaptık annemle.Bitiminde gözleme yaptık,eşim tereyağlı istedi,tereyağını süremedim ,kokusunu sevmiyorum .Eşim sürdü
Ben tereyağını sevmiyorum.Onun yerine bizim katıyağ koyuyorum Bugün ramazanlık için az kuru yufka yaptık annemle.Bitiminde gözleme yaptık,eşim tereyağlı istedi,tereyağını süremedim ,kokusunu sevmiyorum .Eşim sürdü
Evet kurabiye ve poğaçayı unutmuşumUn helvasında da güzel oluyor.Geçen gün sıvıyağlı tarif gördüm yapayım dedim,damak tadıma hiç uymadıDüşündükçe çıkıyor kullanım yerleri.
Evet kurabiye ve poğaçayı unutmuşumUn helvasında da güzel oluyor.Geçen gün sıvıyağlı tarif gördüm yapayım dedim,damak tadıma hiç uymadıDüşündükçe çıkıyor kullanım yerleri.
Havalar ısınmaya başladı, zeytinyağlı yemekleri yaz mevsiminde daha çok tüketen bir aile olarak iç bakla, enginar ve bezelyeyle yaptığım enginarlı iç bakla yemeğimle karşınızdayım
Havalar ısınmaya başladı, zeytinyağlı yemekleri yaz mevsiminde daha çok tüketen bir aile olarak iç bakla, enginar ve bezelyeyle yaptığım enginarlı iç bakla yemeğimle karşınızdayım Eki Görüntüle 1997712
deynepnaz, zeytinyağı kullanabiliyor musunuz peki? Katı yağ sağlıklı değil, tereyağın kokusu ağır geliyorsa zeytinyağı kullanın pilav ve makarna da dahil.