Tamam, başlığı kabul ettin ama bakTamam tarifi ilk ben deneyeceğim
Sade suda pirinci başlayıp yoğurtla ye tamamdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, başlığı kabul ettin ama bakTamam tarifi ilk ben deneyeceğim
Peki bu tarif ile ne kadar iddialısınTamam, başlığı kabul ettin ama bak
Sade suda pirinci başlayıp yoğurtla ye tamamdır
Hanımların fazla kilosu varsa kesin birinci olurumPeki bu tarif ile ne kadar iddialısın
KK'da ne kadar kilolu var bu sayede öğrenmiş oluruzHanımların fazla kilosu varsa kesin birinci olurum
KK'da ne kadar kilolu var bu sayede öğrenmiş oluruz
Sen yaparsın sayılmaz mı hadi ekle bakalımNevos ben makarna yaptım sayılır mı @Nevreste
Sen yaparsın sayılmaz mı hadi ekle bakalım
Beğenmedim yoksa kabul edecektim
@Portakal Sulu Ordek 1 sen 2 tabağa koysaydın bari
Sence tencere ona mı aitBir makarna bile yapamıyor alıntı resim koyuyor@Portakal Sulu Ordek 1 sen 2 tabağa koysaydın bari
Makarna bile mi yapmamış O kadar dikkatli bakmadım, kız alıntıyı bile sunumlulardan seçmiyorSence tencere ona mı aitBir makarna bile yapamıyor alıntı resim koyuyor
Bana öyle geldiMakarna bile mi yapmamış O kadar dikkatli bakmadım, kız alıntıyı bile sunumlulardan seçmiyor
Bence de yarısı senin olsun, diğer yarısı benimBana öyle geldi
Madalyasını söküp alalım
Yok sana vermem sen de uzun zamandır birşey yapmıyorsunBence de yarısı senin olsun, diğer yarısı benim
Sen yapıyorsun sankiYok sana vermem sen de uzun zamandır birşey yapmıyorsun
Benim en fazla 3 kategori olmuştur ya senin kaç olduSen yapıyorsun sanki
Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları Ne dinlerdik ya zamanındaBenim en fazla 3 kategori olmuştur ya senin kaç oldu
Ne güzel çeviriyorsunSaymadım sayamadım sensiz geçen yılları Ne dinlerdik ya zamanında