Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevreste maklubeden bahsedilince sen yaptın sandım . Ben olsam tarifi görünce Adile Naşit gibi gittiiiii gitti gitti gitti tarifim derdim,senin tarif gitti.Hangi tarifi yapacağına karar verdin mi,B planında ne var
Nevreste nevroş mune ablayı hiç gördün mü sen? Hafif toplu olmalıydı, Ben hep öyle düşünmüştüm dolma gibi parmak yerine sarma gibi parmaklar var yahu, ben şok oldum cidden
Nevreste nevroş mune ablayı hiç gördün mü sen? Hafif toplu olmalıydı, Ben hep öyle düşünmüştüm dolma gibi parmak yerine sarma gibi parmaklar var yahu, ben şok oldum cidden