- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Iyi geceler fıstıkTeşekkür ederim cnm.. iyi geceler. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler fıstıkTeşekkür ederim cnm.. iyi geceler. .
Yarışmaya kadar daha ne tarifler gelecek margam bu ne ki.baksana cogaliyoruz her gun ama hakikaten guzel pilavlar varmis.benimde bilmediklerim var aralarinda öğrenmiş oldum :)Sayenizde pilav yapmayı öğrendim
Benim beklediğim bir tarif var sanırım onu yapan olmamış, tariflerin tamamına bakamadım, yapan olmazsa süre varsa ben yapıcam ben ben beeeeeeeeeeenYarışmaya kadar daha ne tarifler gelecek margam bu ne ki.baksana cogaliyoruz her gun ama hakikaten guzel pilavlar varmis.benimde bilmediklerim var aralarinda öğrenmiş oldum :)
Ay cok merak ettim söyle söyle noluuuuyyyBenim beklediğim bir tarif var sanırım onu yapan olmamış, tariflerin tamamına bakamadım, yapan olmazsa süre varsa ben yapıcam ben ben beeeeeeeeeeen
Ay cok merak ettim söyle söyle noluuuuyyy
Merakla bekliyor olacağım bebisim hadi bakalımYapınca görürsün pilav yapmayı buradaki tariflerden öğrenip yarışmaya katılmayı düşünüyorum olduğu kadaaaar
Bize ne zaman yapıyorsunSayenizde pilav yapmayı öğrendim
Süremiz var canım bekliyorumBenim beklediğim bir tarif var sanırım onu yapan olmamış, tariflerin tamamına bakamadım, yapan olmazsa süre varsa ben yapıcam ben ben beeeeeeeeeeen
Ay bu kadar pilav arasından tekrar seçilecegimi sanmıyorum
kusura bakma istemeden seni kırmışım. amacım asla taş atmak falan değil olamaz da. sadece genelde asıl bilinen şekli bu olduğu için öyle yazdım. maklube yapılmamış demedim etlisi yoktu. ayrıntısını falan düşünmedim. neyseki başlığım düzeltilmiş.Gördüm ve kırıldım.. hakiki maklube tarifi denmiş. Bide baktım maklube yapılmamış ondan yapim dedim yazmış. . sanki taş atılıyormuş gibi..
hangi pilavdan yapmistin canım merak ettimAy bu kadar pilav arasından tekrar seçilecegimi sanmıyorum
Uçan pilav yaparsam belki
hangi pilavdan yapmistin canım merak ettim
kendine özgün tarif olmuş işte ne güzelMaklube yaptıgımı sanıyordum Ama sonra ögrendim maklubeyle alakası yok Attım tuttu gibi bişey oldu
Ben iki kere okudum. Öyle anladım ama sen kötü bir niyetim yoktu diyorsan tabiki sana inanırım. . Başarılar..kusura bakma istemeden seni kırmışım. amacım asla taş atmak falan değil olamaz da. sadece genelde asıl bilinen şekli bu olduğu için öyle yazdım. maklube yapılmamış demedim etlisi yoktu. ayrıntısını falan düşünmedim. neyseki başlığım düzeltilmiş.
Süremiz var canım bekliyorum
Siz evde hiç pilav yemiyor musunuzIlk defa yapacagim icin pilavin tutnama ihtimalini lutfen goz onunde bulunduralim =(