Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarışmaya kadar daha ne tarifler gelecek margam bu ne ki.baksana cogaliyoruz her gun ama hakikaten guzel pilavlar varmis.benimde bilmediklerim var aralarinda öğrenmiş oldum :)
Yarışmaya kadar daha ne tarifler gelecek margam bu ne ki.baksana cogaliyoruz her gun ama hakikaten guzel pilavlar varmis.benimde bilmediklerim var aralarinda öğrenmiş oldum :)
kusura bakma istemeden seni kırmışım. amacım asla taş atmak falan değil olamaz da. sadece genelde asıl bilinen şekli bu olduğu için öyle yazdım. maklube yapılmamış demedim etlisi yoktu. ayrıntısını falan düşünmedim. neyseki başlığım düzeltilmiş.
kusura bakma istemeden seni kırmışım. amacım asla taş atmak falan değil olamaz da. sadece genelde asıl bilinen şekli bu olduğu için öyle yazdım. maklube yapılmamış demedim etlisi yoktu. ayrıntısını falan düşünmedim. neyseki başlığım düzeltilmiş.
Nevreste maklubeden bahsedilince sen yaptın sandım . Ben olsam tarifi görünce Adile Naşit gibi gittiiiii gitti gitti gitti tarifim derdim,senin tarif gitti.Hangi tarifi yapacağına karar verdin mi,B planında ne var