- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İnşaallah ben de pilavı mı yapacağımYa gidip bi baktim listeye ama söylemeden edemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah ben de pilavı mı yapacağımYa gidip bi baktim listeye ama söylemeden edemicem
inşallah bekliyorum, sen de yapınca beni etiketleİnşaallah ben de pilavı mı yapacağım
Tamam inşaallahinşallah bekliyorum, sen de yapınca beni etiketle
Ay insallah canım belki bi mucize olur ben birinci olurumCocoChanelmademoiselle canim mesajini yeni gördüm beni ilk siralarda görmene cok sevindim:)ama anket acilmayana hatta tüm kkya bildirim gitmeyene kadar gercekten sonuc belli olmuyor:)yöresel yemeklerde oldugu gibi bildirim gidince asil 1.belli oluyor o yuzden iddiali degilim falan deme bi bakmissin sen 1.olmussun canim ♡
Bildirimler gidip 1. açık ara öne geçene kadar umut oluyorCocoChanelmademoiselle canim mesajini yeni gördüm beni ilk siralarda görmene cok sevindim:)ama anket acilmayana hatta tüm kkya bildirim gitmeyene kadar gercekten sonuc belli olmuyor:)yöresel yemeklerde oldugu gibi bildirim gidince asil 1.belli oluyor o yuzden iddiali degilim falan deme bi bakmissin sen 1.olmussun canim ♡
Evet yani bildirim gittikten sonra 1.gerilere dusebiliyor yada geride olanlar 1. 2. falan olabiliyorBildirimler gidip 1. açık ara öne geçene kadar umut oluyor
Yeni maklube tarifi geldi gördün mu?yarisma 18 tarif vaaaooovvvBende madalya istiyorum. . Kimse benden bahsetmemiş
Gördüm ve kırıldım.. hakiki maklube tarifi denmiş. Bide baktım maklube yapılmamış ondan yapim dedim yazmış. . sanki taş atılıyormuş gibi..Yeni maklube tarifi geldi gördün mu?yarisma 18 tarif vaaaooovvv
Taşlamak için söylememiştir canım üzülme hemen.öyle olduğunu zannetmiyorum.belki orjinali boyle gibisinden demistirGördüm ve kırıldım.. hakiki maklube tarifi denmiş. Bide baktım maklube yapılmamış ondan yapim dedim yazmış. . sanki taş atılıyormuş gibi..
Bilmiyorum. . Baktım maklube tarifi yok yazmış bide hakiki maklube yazmış. Benimki suriye usulü diye belirttim zaten.Taşlamak için söylememiştir canım üzülme hemen.öyle olduğunu zannetmiyorum.belki orjinali boyle gibisinden demistir
Kiyamam..üzülme. siteye girince açıklamasını yapar mutlaka.eğer söylediğin gibiyse bile takma kafana Bosver.düşündüğün gibi değildir bence.bakalımBilmiyorum. . Baktım maklube tarifi yok yazmış bide hakiki maklube yazmış. Benimki suriye usulü diye belirttim zaten.
Önemli olan aynı isimli yemek yapmamız değil.. hakiki yazısı.. bide başka maklube göremedim denmesiKiyamam..üzülme. siteye girince açıklamasını yapar mutlaka.eğer söylediğin gibiyse bile takma kafana Bosver.düşündüğün gibi değildir bence.bakalım
Evet o yazdığı doğru olmamış bencede.konusunun başına hakiki yazmasindan bahsediyorum bende.ben olsam,ilk okuduğumda bende kirilirdim.hatta basliga ilk baktığımda noluyor diyede şaşırdım. Ama sonradan taslama gibi bi niyeti yoktur orjinali böyle demek istedi galiba diye düşündüm. Öyle birsey yapacak kadar art niyetli degildir herhalde kimse yaa.Önemli olan aynı isimli yemek yapmamız değil.. hakiki yazısı.. bide başka maklube göremedim denmesi
Bide 2 kere baktım maklube yapılmamıştır yazdı. Tamam aynısı değil ama adı maklube. . Onu da mı görmedi. . Bende farklı bi şeklini yaptım yazabilirdi..Evet o yazdığı doğru olmamış bencede.konusunun başına hakiki yazmasindan bahsediyorum bende.ben olsam,ilk okuduğumda bende kirilirdim.hatta basliga ilk baktığımda noluyor diyede şaşırdım. Ama sonradan taslama gibi bi niyeti yoktur orjinali böyle demek istedi galiba diye düşündüm. Öyle birsey yapacak kadar art niyetli degildir herhalde kimse yaa.
Yarın foruma girince cevap yazar mutlaka.sorarsin ona da neden böyle birşey belirttin diye.simdi niyetin ne olduğunu bilmediğim icin,pek yorumda yapamam.yarin bi sor bakalım. Belki senin tarifin ona göre maklube degil,ama ismi maklube olduğu icin orjinali böyle diye belirtmek istediği icin hakiki diye yazmistir.veya yapılmamış demistir.sabah ola hayır oa uzme kendiniBide 2 kere baktım maklube yapılmamıştır yazdı. Tamam aynısı değil ama adı maklube. . Onu da mı görmedi. . Bende farklı bi şeklini yaptım yazabilirdi..
Teşekkür ederim cnm.. iyi geceler. .Yarın foruma girince cevap yazar mutlaka.sorarsin ona da neden böyle birşey belirttin diye.simdi niyetin ne olduğunu bilmediğim icin,pek yorumda yapamam.yarin bi sor bakalım. Belki senin tarifin ona göre maklube degil,ama ismi maklube olduğu icin orjinali böyle diye belirtmek istediği icin hakiki diye yazmistir.veya yapılmamış demistir.