- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Hiiiiç havadan sudan konuşuyorduk,seni çok sevdiğimizi yazıyordukBurada neler oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiiiiç havadan sudan konuşuyorduk,seni çok sevdiğimizi yazıyordukBurada neler oluyor
Ben de sizi seviyorumHiiiiç havadan sudan konuşuyorduk,seni çok sevdiğimizi yazıyorduk
Ohhh beeee nihayetBen de sizi çok seviyorum.Bu sıra ihmal ettim ama bugün itibari ile okuma bayramını bitirdim
Aynen çok şükür bitirdim..Ama herşey çok güzel olduOhhh beeee nihayet
Yok canım hiç sorun değil istediğin gibi değiştiririmNevreste cim,biliyorum ben çok oldum ama içime kurt düştü. Benim tarifin adını etli ve kızarmış patatesli olarak degistirebilir misin rica etsem.
Sen bitanesin bitane Canım benim cok sagolYok canım hiç sorun değil istediğin gibi değiştiririm
Rica ederim canımSen bitanesin bitane Canım benim cok sagol
Benim de tarifim yok söylenenler arasında çok kırıldımHaydin Tükkani kapatalım 17 tane tarif nedir yaw
Okudum ve birinci olabilecekler arasında adım hic gecmemiş
ihtimaller arasina bile girmemişim anlaşılan
Tesüfler ediyorum sizlere
Tarifini görseydim, belki fikir yürütebilirdimBenim de tarifim yok söylenenler arasında çok kırıldım
Daha bir sürü tarif var canımAnteplisin kesin çok beceriklisindir .Artık görelim hünerleriniayy aklımdan gecen tarıflerın hepsı yapılmıs bıle
ben napıcam sımdı
hele ilk aklıma gelen firik pilavını gordukden sonra basımdan asagı kaynar su dokuldu
Araya kaynarım diye düşünmüştüm ,hemen niye farkediyorsunTarifini görseydim, belki fikir yürütebilirdim
tesekkur ederımDaha bir sürü tarif var canımAnteplisin kesin çok beceriklisindir .Artık görelim hünerlerini
Araya kaynarım diye düşünmüştüm ,hemen niye farkediyorsun
O zaman tarifini bekliyorumtesekkur ederım
bende burda bu heyecanı yasamak ıstıyorum