- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ay ne desem bilemedim zaten ikiniz başa baş yarisirsiniz
Demek ki ben değilmişim
O zaman perde pilavını mı diyorsun,O da defalarca yarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne desem bilemedim zaten ikiniz başa baş yarisirsiniz
Söylüyorum yaa benden günah gitti yarışma 3 tarif arasinda gidip gelecek bence.birincisi senin tarif,ikincisi Munzevi Zencefil in porsiyon etli perde pilavi,üçüncüsü de @Kyohei14 nin tarifi arasinda rekabet olacak.ama ben Munzevi Zencefil in tarifinin birinci olacağını düşünüyorum hissediyorum
Demek ki ben değilmişim
O zaman perde pilavını mı diyorsun,O da defalarca yarıştı
Herkes 1.olmayı istiyor haliyle.Herkes emek veriyor ,heyecanlanıyor.Ama defalarca katılıp kazanamayınca motivasyon düşüyor .Arkadaşlar yanlış anlamasın ben 1.olamazsam Munzevi Zencefil in 1.olmasını isterim.Benim 7.,onunkine baktım Ona da 9.yarışı olmuş.1.olalım ki motivasyonumuz artsınSöylüyorum yaa benden günah gitti yarışma 3 tarif arasinda gidip gelecek bence.birincisi senin tarif,ikincisi Munzevi Zencefil in porsiyon etli perde pilavi,üçüncüsü de @Kyohei14 nin tarifi arasinda rekabet olacak.ama ben Munzevi Zencefil in tarifinin birinci olacağını düşünüyorum hissediyorum
Tabiki kimsenin emeği boşa gitmesin benim sadece kendi fikrim,ama ben o tarife insanlarin daha cok oy vereceğini hissediyorum nedense.ama belki baskasi da birinci olabilir.soylediklerim yuzde yüz cikacak degil.hayirlisi kiminse onun olsun birincilik.birgün hepimize nasip olur insallah.tabi bana daHerkes 1.olmayı istiyor haliyle.Herkes emek veriyor ,heyecanlanıyor.Ama defalarca katılıp kazanamayınca motivasyon düşüyor .Arkadaşlar yanlış anlamasın ben 1.olamazsam Munzevi Zencefil in 1.olmasını isterim.Benim 7.,onunkine baktım Ona da 9.yarışı olmuş.1.olalım ki motivasyonumuz artsın
Ben çoğu kez tahminlerimde yanıldım.KK üyelerinin neyi seçeceğine güven olmuyorKesin 1 olur dediğin tarif çoğu zaman az oy alıyor.Bakalım ,hangisini seçeçekler bu sefer.Kimbilir belki de 1.olacak pilav henüz yüklenmedi,nasip.Tabiki kimsenin emeği boşa gitmesin benim sadece kendi fikrim,ama ben o tarife insanlarin daha cok oy vereceğini hissediyorum nedense.ama belki baskasi da birinci olabilir.soylediklerim yuzde yüz cikacak degil.hayirlisi kiminse onun olsun birincilik.birgün hepimize nasip olur insallah.tabi bana da
Belkide, daha coook zaman var yeni tarifler gelecektir mutlaka.heyecanla bekliyorum deynebim hayırlısı bakalımBen çoğu kez tahminlerimde yanıldım.KK üyelerinin neyi seçeceğine güven olmuyorKesin 1 olur dediğin tarif çoğu zaman az oy alıyor.Bakalım ,hangisini seçeçekler bu sefer.Kimbilir belki de 1.olacak pilav henüz yüklenmedi,nasip.
Söylüyorum yaa benden günah gitti yarışma 3 tarif arasinda gidip gelecek bence.birincisi senin tarif,ikincisi Munzevi Zencefil in porsiyon etli perde pilavi,üçüncüsü de @Kyohei14 nin tarifi arasinda rekabet olacak.ama ben Munzevi Zencefil in tarifinin birinci olacağını düşünüyorum hissediyorum
Güzel düşünceleriniz mutluluk verir bana ancak :) Nasip. Kimin hakkıysa ona gitsin madalyon Yirmi kere de katılsam yinede birinci olmasam yirmi birinci tarifimi yine eklerim Nevreste içinHerkes 1.olmayı istiyor haliyle.Herkes emek veriyor ,heyecanlanıyor.Ama defalarca katılıp kazanamayınca motivasyon düşüyor .Arkadaşlar yanlış anlamasın ben 1.olamazsam Munzevi Zencefil in 1.olmasını isterim.Benim 7.,onunkine baktım Ona da 9.yarışı olmuş.1.olalım ki motivasyonumuz artsın
Oy verenler üyeler olmasa eminim Munzevi Zencefil %99 birinci olurdu fikrimceHerkes 1.olmayı istiyor haliyle.Herkes emek veriyor ,heyecanlanıyor.Ama defalarca katılıp kazanamayınca motivasyon düşüyor .Arkadaşlar yanlış anlamasın ben 1.olamazsam Munzevi Zencefil in 1.olmasını isterim.Benim 7.,onunkine baktım Ona da 9.yarışı olmuş.1.olalım ki motivasyonumuz artsın
Hadi iddiaya girelim kim kazanırOy verenler üyeler olmasa eminim Munzevi Zencefil %99 birinci olurdu fikrimce
Hepimiz Nevreste yi seviyoruzÇoğumuz ilk tarifini Nevoşun tatlı diliyle ekledikAma sonraları katılım arttıkça insan bir madalyon da istiyor be Hakiki demirbaş benimGüzel düşünceleriniz mutluluk verir bana ancak :) Nasip. Kimin hakkıysa ona gitsin madalyon Yirmi kere de katılsam yinede birinci olmasam yirmi birinci tarifimi yine eklerim Nevreste için
Demir başıyım buranın
İnşallah tahminlerinde yanılmazsınBende yazayım bari, öncelikle bulgurun bu kategoride hiç şansı olmadığını düşünüyorum
Perde pilavı iyi hoş ama tavukla un salmış pilav varken şansı yok hele ki benim gibi bu düşünceye sahip üyeler varsa
Yarışmayı deynebin tavuklu pilavı veya kalpli tabakta vardı üstünde domatesli çiçek olan, onlar alır başını gider oylamada diye düşünüyorum. Sağ tavuk içinde pilav ne bileyim bana cazip gelmiyor
BendeHadi iddiaya girelim kim kazanır
Üyeler olmasa kim seçecek ,başka alternatif mi var kiOy verenler üyeler olmasa eminim Munzevi Zencefil %99 birinci olurdu fikrimce
Eyvahhhh!!!!ismini değiştireyim o zaman olma mi hic umudum yok miBende
İsimden kaybedeceklerden biride senin pilav olur , millet patates mı? diyecek görün nasil düşünme yapısına sahibim görün
İnşallahİnşallah tahminlerinde yanılmazsın
Aman diyeyim benim ipimle kuyuya inmeden, okadar güzel tarif yapıp sutlacla kazanmış insanımEyvahhhh!!!!ismini değiştireyim o zaman olma mi hic umudum yok mi
Etli ve kızarmış patatesli desem nasil olur bebisim?? Zaten kızarmış patatesli ama ben kisa olsun diye patatesli dedimdiAman diyeyim benim ipimle kuyuya inmeden, okadar güzel tarif yapıp sutlacla kazanmış insanım
Sütlaç deyip geçme,hele ki fırın sütlaç,herkes tutturamaz kıvamını.Sevmeyen çok nadirdir.Aman diyeyim benim ipimle kuyuya inmeden, okadar güzel tarif yapıp sutlacla kazanmış insanım