- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Kategori pilavlar olunca tariflerin birbirine benzemesi normalYaaaa ama ben en başında bu tarifi düşünmüştüm sen sadece benden önce davranmissin benim suçum değil
Ne diyelim nasip .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kategori pilavlar olunca tariflerin birbirine benzemesi normalYaaaa ama ben en başında bu tarifi düşünmüştüm sen sadece benden önce davranmissin benim suçum değil
Kesinlikle acaba 30 olur mu 22 sine kadar8 günde 17 tarif
Sanırım en yoğun katılım bu kategori oldu
Kesinlikle acaba 30 olur mu 22 sine kadar
Olsun valla ama cok cok iddiali tarifler olacaksa toplamayalim şansımı kaybetmek istemiyorumOlsun mu Rakip toplayalımm
Olsun valla ama cok cok iddiali tarifler olacaksa toplamayalim şansımı kaybetmek istemiyorum
Bencede cok iyi fikirön eleme yapalım önce bize göndersinler
çok güzelse veto edelim
O değilde bı sefer birinci olur muyum yaa???
Teşekkürler canım. . Sende rakibimsin amaGönlümüzün birincisisin yensen de yenilsen de
Teşekkürler canım. . Sende rakibimsin ama
Tarifin öyle demiyo ama..Ben iddiali degilim eğlencesine katıldım :)
Tarifin öyle demiyo ama..
Özelden söylesenBen bu sefer kimin birinci olacağını tahmin edebiliyorum.hatta o kadar eminimki.tarifi mukemmel çünkü ve insanlarinda guzel bulacağına fazlasiyla o tarife oy vereceğine adım kadar eminim.hislerimde de yanilmam kolay kolay tabi hangi tarif olduğunu soylemem doğru olmaz.ama oda defalarca katılmış bir arkadaşımız
Olmaaaaaaazzz hippomÖzelden söylesen
İnşallah tahminlerindeki kişi bendirim.Ben bu sefer kimin birinci olacağını tahmin edebiliyorum.hatta o kadar eminimki.tarifi mukemmel çünkü ve insanlarinda guzel bulacağına fazlasiyla o tarife oy vereceğine adım kadar eminim.hislerimde de yanilmam kolay kolay tabi hangi tarif olduğunu soylemem doğru olmaz.ama oda defalarca katılmış bir arkadaşımız
Bilemiycuuummm ay soylesem mi acepİnşallah tahminlerindeki kişi bendirim.
Söyle söyle söyle söyle (tabağı masaya vurma smileysi)Bilemiycuuummm ay soylesem mi acep
Ay ne desem bilemedim zaten ikiniz başa baş yarisirsinizSöyle söyle söyle söyle (tabağı masaya vurma smileysi)
Ya da dur ben değilsem söyleme ,yıkma hayallerimi