- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Meyhane pilavı bulgurdan mıydı? İsmi de çok hoş değil ama övülen beğenilen bi pilav sanki. :)Normal bildiğin bulgur pilavı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyhane pilavı bulgurdan mıydı? İsmi de çok hoş değil ama övülen beğenilen bi pilav sanki. :)Normal bildiğin bulgur pilavı
Ramazan'a sarkacak oylama, kimse oy vermez sonra isimden sakıncalıMeyhane pilavı bulgurdan mıydı? İsmi de çok hoş değil ama övülen beğenilen bi pilav sanki. :)
Daha cok var artar benceBir de bulgur pilavı tarifleri artsaydı.Ne demişler sarışının (pirincin)adı,esmerin (bulgurun)tadı vardır
bak hiç aklıma gelmedi benim ramazanda olduğu oylamanınRamazan'a sarkacak oylama, kimse oy vermez sonra isimden sakıncalı
Geniş pencereden bakıyorumbak hiç aklıma gelmedi benim ramazanda olduğu oylamanın
yaaa bende diyorum muhabbeti tanıdık geliyor ama isimden tanıyamıyorum kimdi acabaGeniş pencereden bakıyorum
Yiyeni sarhoş etmez mi o pilav,hem günah yapmasınlarMeyhane pilavı bulgurdan mıydı? İsmi de çok hoş değil ama övülen beğenilen bi pilav sanki. :)
Tanıdın mıyaaa bende diyorum muhabbeti tanıdık geliyor ama isimden tanıyamıyorum kimdi acaba
Sen de değiş nickini,yaz geldi portakalın zamanı geçiyor.Hem hitap etmesi de zor oluyoryaaa bende diyorum muhabbeti tanıdık geliyor ama isimden tanıyamıyorum kimdi acaba
Tanımam mı Hem diyet bölümünün hem yemek bölümünün müdavimi çok kişi yok burdaTanıdın mı
Karpuz olsun mevsimine göre :)Sen de değiş nickini,yaz geldi portakalın zamanı geçiyor.Hem hitap etmesi de zor oluyor
Karpuz olsun mevsimine göre :)
Tanımam mı Hem diyet bölümünün hem yemek bölümünün müdavimi çok kişi yok burda
görüşürüz
Eski nickinde güzeldi.Bak sen Lunyayı tanımadın,seni de bu isminle tanımayanlar olabilir.Ben bile sonradan anladım seni.Kimbilir ne kadar çok tanıdığım ama tanıyamadığımNe yazarmışım beNeyse çay içene kadar takılayım dedim oyalandım ,ben kaçayım
se bana demedinmi sakin katilma anlasmaya uy diye nevosum sen katilirsan kimse birinci olamaz dedin ondan katilmiyorumTamam ben beceriksizim sen yap katıl beni utandır bakalım
katilacaktim süper prenses pilav yaptim nevos görünce sakin katilma dedirabia01 hadi yap bir pilavda gözümüz gönlümüz doysun :))
Hani, görmeden inanmam.
Senin gibi sosyetik sunumum yok amaHani, görmeden inanmam.