- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Kesinlikle katılıyorumNevroş, bu oylamayı 26 mayısa bitirsek ya. Sonra ramazan millet ne oluyoruz ya demesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorumNevroş, bu oylamayı 26 mayısa bitirsek ya. Sonra ramazan millet ne oluyoruz ya demesin
Ama kimin yazdığını üzerine dedin? Aaaa benimSen değil hepimiz yazıyoruz dedim ya
Tamam bana uyarTamam sen çay iç kalk, biz dadlu yiyeceyuk
Birşey olmaz ya bu biter sonra diğerine başlarızNevroş, bu oylamayı 26 mayısa bitirsek ya. Sonra ramazan millet ne oluyoruz ya demesin
Birşey olmaz ya bu biter sonra diğerine başlarız
Millet arkamızda sövecekBirşey olmaz ya bu biter sonra diğerine başlarız
Sen bana kekin güzel olmamış,yemesemde olur mu demek istiyosunTamam bana uyar
Hayır bir tek beni çağırdın.O tabaktaki ancak bana yeterKızlar dedim çoğul yazdım ,herkese dedim ,ilk gelen 5 kişi kapar
Millet korkudan ramazandan önce verir oyunuMillet arkamızda sövecek
Kız daha açık açık nasıl söylesinSen bana kekin güzel olmamış,yemesemde olur mu demek istiyosun
Diyetteyim belkiSen bana kekin güzel olmamış,yemesemde olur mu demek istiyosun
Tarif isteyen olursa ben de Nevodan aldım diye,senden istesinler diye şeyettiydimHayır bir tek beni çağırdın.O tabaktaki ancak bana yeter
Sen niye aramızı bozuyorsunKız daha açık açık nasıl söylesin
Ben direk tabak ve çaya odaklandım okumadım bileTarif isteyen olursa ben de Nevodan aldım diye,senden istesinler diye şeyettiydim
Talih kuşu sana kondu,zaten düşünüyordum aynı şeyiAma kimin yazdığını üzerine dedin? Aaaa benim
Ne bileyim oruçlu millete yemek oyla demek bide resimli resimli , diğer tarafa günah point topluyoruzMillet korkudan ramazandan önce verir oyunu
İşte öyle dersen bende peşini bırakmamTalih kuşu sana kondu,zaten düşünüyordum aynı şeyi
Kızın kekini hem beğenme hemde ben ara bozucu olayım başkaSen niye aramızı bozuyorsun
Ayın 22 sinde oylama başlıyor,ertesi günde bildirim gitse zaten ramazan başlayana kadar oylar verilir.Genelde ilk 4 gün yoğun oluyor.Ne bileyim oruçlu millete yemek oyla demek bide resimli resimli , diğer tarafa günah point topluyoruz