- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Kızın kekini hem beğenme hemde ben ara bozucu olayım başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın kekini hem beğenme hemde ben ara bozucu olayım başka
Eline sağlık :)♡Eki Görüntüle 1991943
Kızlar gelin çay içelim
Nevreste fincan kekini yaptım,benimkiler fincana benzemedi ama neysetarif için teşekkürler
Eki Görüntüle 1991941
Koyarken sen de aklıma gelmiştin Seninki kadar uğraştırıcı olmasa da ben de yaptım.Aman pinko görmesinEline sağlık :)♡
Ev taşıyacak o çok işi var:) yapamazKoyarken sen de aklıma gelmiştin Seninki kadar uğraştırıcı olmasa da ben de yaptım.Aman pinko görmesin
Evet:) 3 .katilisim cnmHemşeri mi çıktınız ?
Ben de senin kim olduğunu yeni farkettim,ilk defa katılıyorsun sandım.
BekliyoruzMadalyam sutlactan
Neresinden
Tabi ki katılacağım kısmetse yarın yada pazar
EvetBekliyoruz
Ilcesindenim sen merkezdemisin?
Tamam ben beceriksizim sen yap katıl beni utandır bakalımNevreste sen kizlari anca tesfik et kendin katilma
katilmada zaten koca koca maydonozlari gözümüze sokarsin
Nevreste sen kizlari anca tesfik et kendin katilma
katilmada zaten koca koca maydonozlari gözümüze sokarsin
rabia01 hadi yap bir pilavda gözümüz gönlümüz doysun :))Tamam ben beceriksizim sen yap katıl beni utandır bakalım
Beceriksiz olduğum için mi tarifimi beğendin ?beceriksiz deynepnaz yarismaya katilmis sondan birinci olacak simdiden tebrik edem dedim
Bir de bulgur pilavı tarifleri artsaydı.Ne demişler sarışının (pirincin)adı,esmerin (bulgurun)tadı vardırSarimsakli tavuklu pilav da gelmiş. Tavuklu pilav tarifleri artiyor
Çok ısrar ettin yapayım bariBir de bulgur pilavı tarifleri artsaydı.Ne demişler sarışının (pirincin)adı,esmerin (bulgurun)tadı vardır
Ne yapacaksın söyle kulağımaÇok ısrar ettin yapayım bari
Bulgur pilavıNe yapacaksın söyle kulağıma
Onu anladım zaten ,neli yapacaksın onu sordumBulgur pilavı
Normal bildiğin bulgur pilavıOnu anladım zaten ,neli yapacaksın onu sordum