- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Bana mı denk geldi şimdi uğursuz mu kiYok anam böyle birşey , ne cektim 13 ten. İstemiyorum lütfen seven birine gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana mı denk geldi şimdi uğursuz mu kiYok anam böyle birşey , ne cektim 13 ten. İstemiyorum lütfen seven birine gitsin
Artık sorgulamak için çok geçBana mı denk geldi şimdi uğursuz mu ki
Ama benim 13 le ciddi sıkıntılarım varbende hep 10 numaradan 10 numara giriş yapıyorum diyorum ama
hep yerlerdeyim, hep yerlerde
Sayıların bir numarası yok bence, ekle gitsin
Bekleyecegiz ve gorecegiz keske burayi daha once okusaydimArtık sorgulamak için çok geç
Belki sana uğurlu gelirBekleyecegiz ve gorecegiz keske burayi daha once okusaydim
InsallahBelki sana uğurlu gelir
Ooooo sunuma bakEllerine sağlık canım Vallahi hiç fena olmaz çay çok ihtiyacım varEki Görüntüle 1991943
Kızlar gelin çay içelim
Nevreste fincan kekini yaptım,benimkiler fincana benzemedi ama neysetarif için teşekkürler
Eki Görüntüle 1991941
Eki Görüntüle 1991943
Kızlar gelin çay içelim
Nevreste fincan kekini yaptım,benimkiler fincana benzemedi ama neysetarif için teşekkürler
Eki Görüntüle 1991941
Kaç poz çektim ,illa süsleyeceğim,çok kötü alışkanlık yaptım he ,sanki yarışmadayım koy gitsin tabağa çek işteOoooo sunuma bakEllerine sağlık canım Vallahi hiç fena olmaz çay çok ihtiyacım var
Bir tek çaya beni çağırdı
Emeğine sağlık canımKaç poz çektim ,illa süsleyeceğim,çok kötü alışkanlık yaptım he ,sanki yarışmadayım koy gitsin tabağa çek işte
Ben de yorulduğum zaman aklıma çay gelir
Kızlar dedim çoğul yazdım ,herkese dedim ,ilk gelen 5 kişi kaparBir tek çaya beni çağırdı
Küçük olanın biri sana,biri Efser e
Tamam sen çay iç kalk, biz dadlu yiyeceyukBir tek çaya beni çağırdı
Yine mi olmadı,sen var daha ne istemek
Zaten kandil mesajı gibi de yazıyordumYine mi olmadı,sen var daha ne istemek
Sen değil hepimiz yazıyoruz dedim yaZaten kandil mesajı gibi de yazıyordum