- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
Karışmaz cnm merak etmeAdları bile benzeyebiliyor.Mesela benimki tavuklu pirinç pilavı,diğeri tavuklu nohutlu .İnşallah oylamada karışmaz Yapacak birşey yok ,dediğin gibi ana malzeme belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışmaz cnm merak etmeAdları bile benzeyebiliyor.Mesela benimki tavuklu pirinç pilavı,diğeri tavuklu nohutlu .İnşallah oylamada karışmaz Yapacak birşey yok ,dediğin gibi ana malzeme belli
Mesela kime?Yarışma tariflerine girip olmamış demek istiyorum
Hepsine, ben bakınca moralim bozuluyor onlarında bozulsunMesela kime?
Yani bana daHepsine, ben bakınca moralim bozuluyor onlarında bozulsun
Yapmaya moral mı baktınızYani bana da
Sen yap da senin marifetlerini de görelim
Tarifleri begenmedin sen yap da nasıl güzel olurmuş göster bizeYapmaya moral mı baktınız
Kolesterol iyice arttı pirinçlerden ,mümkünse bulgur rica edelimYapmaya moral mı baktınız
Tarifleri begenmedin sen yap da nasıl güzel olurmuş göster bize
Profiline bek bakalım konularına ,ondan sonra meydan okuTarifleri begenmedin sen yap da nasıl güzel olurmuş göster bize
Ben diyet yapıyorum en fazla 2 yk zeytin yağı ile yaparımKolesterol iyice arttı pirinçlerden ,mümkünse bulgur rica edelim
Sen tarife normal miktarını yaz ama 2 yk koyBen diyet yapıyorum en fazla 2 yk zeytin yağı ile yaparım
Bakıp geliyorum:)Profiline bek bakalım konularına ,ondan sonra meydan oku
Aksine çok güzel oluyor, ne yaparsam oSen tarife normal miktarını yaz ama 2 yk koy
Normalde yağlı yemeği sevmem ama makarna pilavda yağsız güzel olmuyor bea
Hemşeri mi çıktınız ?
Madalyam sutlactan
şans getirsinHanımlar ben eklemeden önce en az 1 tarif ekleyin lütfen, yoksa 13.tarifi ekleyecegim
Yok anam böyle birşey , ne cektim 13 ten. İstemiyorum lütfen seven birine gitsinşans getirsin
Yok anam böyle birşey , ne cektim 13 ten. İstemiyorum lütfen seven birine gitsin