Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen guzel az kalorili yaparsin bize misss:)Bı tane de benden gelecek bakalım
Aneannelerin ,babaannelerin yaptığı tatlı olur zaten,sevgilerini katarlar.Ben hic yapmadim bi kere yemistim cok begenmistim :) bulguru anneannem super yapar
Evet gercekten diyorumya yasli biri yapinca tadi farkli oluyo:)Aneannelerin ,babaannelerin yaptığı tatlı olur zaten,sevgilerini katarlar.
Laf aramızda benim de görümcem güzel yapar.
Çok önceden eşimin dayısıgil ile pikniğe gitmiştik.Bulgur almışlar,mangalın yanına yemek için sebzeli pilav için.Önce tuhaf gelmişti,mangal varken kim bulgur pilavı yiyecek diye.Sonrasında mangalı bile yemek istemedik o derece güzel olmuştu
Benim kv de yaşlı ama neyse sustumEvet gercekten diyorumya yasli biri yapinca tadi farkli oluyo:)
Aa ne guzelmis mangalin yaninda acik havada tadi dahada güzel olur
Iyi sus sus bak yeni tarif geldiBenim kv de yaşlı ama neyse sustum
Ay çok merak ettim ne yapmışIyi sus sus bak yeni tarif geldi
Sade pilavAy çok merak ettim ne yapmış
Sen yazana kadar gördüm bileSade pilav
Tarifler su gibi akiyor mübarekSen yazana kadar gördüm bile
Aksa bir dert,akmasa başkaTarifler su gibi akiyor mübarek
Aksa bir dert,akmasa başka
Rakiplerim gitgide artıyor
Yoğunum diyordun ya ,
Benide say
Iste yogunum yoksa bu kadar beklermiydim haftasonu da bos olmsam hafta basi anca..Yoğunum diyordun ya ,
İlla yapacağım diyorsan hafif ,kolay birşey yap
Canım pilav kategorisinde çok farklı tarif olmazYani pilav yapılır sen tavuk ile yaparsın ben et ile yaparım.Sen patlıcan koyarsın ben patates vs..Adı değişik olur veya salatası,sunumu vs
Adları bile benzeyebiliyor.Mesela benimki tavuklu pirinç pilavı,diğeri tavuklu nohutlu .İnşallah oylamada karışmaz Yapacak birşey yok ,dediğin gibi ana malzeme belliCanım pilav kategorisinde çok farklı tarif olmazYani pilav yapılır sen tavuk ile yaparsın ben et ile yaparım.Sen patlıcan koyarsın ben patates vs..Adı değişik olur veya salatası,sunumu vs
Aynen öyle canım yapacak birşey yokAdları bile benzeyebiliyor.Mesela benimki tavuklu pirinç pilavı,diğeri tavuklu nohutlu .İnşallah oylamada karışmaz Yapacak birşey yok ,dediğin gibi ana malzeme belli
Tamam pilav benzer ama ben ilk tarifimde sponsor a kdr aynıydı.. çok moralim bozulmuştuCanım pilav kategorisinde çok farklı tarif olmazYani pilav yapılır sen tavuk ile yaparsın ben et ile yaparım.Sen patlıcan koyarsın ben patates vs..Adı değişik olur veya salatası,sunumu vs
Bu kategori farklı canımTamam pilav benzer ama ben ilk tarifimde sponsor a kdr aynıydı.. çok moralim bozulmuştu