- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Benim dokunulmazlığım vardı hani doğurana kadarsenide beraberinde yicem aldim kara listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dokunulmazlığım vardı hani doğurana kadarsenide beraberinde yicem aldim kara listeye
hodri meydangününü göreceksin rabia
ay bu ne ayolÇok iddialı konuşuyor yarın bize sarıp getirecekBeğenmezsek yüzüne vururuz
Eki Görüntüle 2002473
sen sarda görelim daha köfte yapmasini bilmeyen sarmama laf söylüyorKaynanamın sarması kadar olmasa da Kalındı sonuçta
Düşün artık senden neler bekliyorlaray bu ne ayol
birde hic yapamayanlara ne demeliAhh hep böyle hep isimden vuruyolar sarmayı böyle yapanlar
Böyle sunum bekliyoruzay bu ne ayol
Ben yarın sarcam kanka Köftem de çok güzeldi ayrıcasen sarda görelim daha köfte yapmasini bilmeyen sarmama laf söylüyor
birak komsusu bunu tüm mahalleyi toplasa yinede olmazÇok iddialı konuşuyor yarın bize sarıp getirecekBeğenmezsek yüzüne vururuz
Eki Görüntüle 2002473
Düşün artık senden neler bekliyorlar
yok artik kalkti cadolozBenim dokunulmazlığım vardı hani doğurana kadar
Kavgada söylenmezbirak komsusu bunu tüm mahalleyi toplasa yinede olmaz
En zayıf noktamdan vuruyorsun beni. Sunum dedin işi bitirdinBöyle sunum bekliyoruz
bize portakali soydum sarkisini söylesin o karga sesseyile ozamanYa komşu çok kalın sararsa
Gününü göreceksin vol.2birak komsusu bunu tüm mahalleyi toplasa yinede olmaz
O zaman sen yap Rabiş'im de sarma nasıl yapılır öğrensinlerbirak komsusu bunu tüm mahalleyi toplasa yinede olmaz
Gelme gaza gelmeeeGününü göreceksin vol.2
evet yagda peynirde bogulmusdu göremedim ondanBen yarın sarcam kanka Köftem de çok güzeldi ayrıca
Kalem gibi de sararım ,şiş gibi de.Daha yen sardım ,her gün sarma mı yapacağımkiskanma hadi sen sarda kalem gibi görelim
Sunumu Betül'e yaptırabilirsinEn zayıf noktamdan vuruyorsun beni. Sunum dedin işi bitirdin