- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Dedim zaten içimden sonra yandık diye ama iş işten geçmiştiO yüzden kaçıyor demek sarma yapmaktan Yapmadığı her gün Rabia yer onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim zaten içimden sonra yandık diye ama iş işten geçmiştiO yüzden kaçıyor demek sarma yapmaktan Yapmadığı her gün Rabia yer onu
Yarın o sarma buraya gelecekDedim zaten içimden sonra yandık diye ama iş işten geçmişti
Hee oğlum dürttü koş adın geçiyor dediAlıcısı var göbeğinde
Rabia gibi saramam ben kollarım gayet ince benim neyse ki
Artık ben de çok EminimAynı kişi olduğuna eminim
Yarın o sarma buraya gelecek
Gel sen bunu yarın yap kanka, ömrünü yer benden söylemesiDedim zaten içimden sonra yandık diye ama iş işten geçmişti
Yaparım hacı yaa elimin kiriGel sen bunu yarın yap kanka, ömrünü yer benden söylemesi
Yaparım hacı yaa elimin kiriGel sen bunu yarın yap kanka, ömrünü yer benden söylemesi
Tırın altında kal, rabia01 in diline düşme diyoruz gittikçe iddialaşıyorsunYaparım hacı yaa elimin kiri
veeee portakaldan bir vole daha
Rabiş'im sen de bayağı ilerleme var.Artık bizimle yaptıklarını paylaşıyorsun
Ellerine sağlık canım
Ya nevreste bende komşudan sarma beklerken çiğköfte geldi tühh
hamile filan dinlemicemÖptün diye borçlu mu çıktın 2 sarma saracan alt tarafı ne naz yapıyorsun. rabia01 kadar bile saramaz mısın? Kolum kadar sarmış
gününü göreceksin rabia
sana beceriksiz desem bile hic kalir yaninda
Kaynanamın sarması kadar olmasa da Kalındı sonuçtahamile filan dinlemicem
ne anlar o sarmadan portakali soydum tüküsünü cigirsin
Portakal sulu ördek daha ince saracağım diye iddia etti.Sarmazsa Rabia'nın diline düşer
senide beraberinde yicem aldim kara listeyeO yüzden kaçıyor demek sarma yapmaktan Yapmadığı her gün Rabia yer onu
Ahh hep böyle hep isimden vuruyolar sarmayı böyle yapanlarne anlar o sarmadan portakali soydum tüküsünü cigirsin
komsusu yaparsa gelirYarın o sarma buraya gelecek
Çok iddialı konuşuyor yarın bize sarıp getirecekBeğenmezsek yüzüne vururuzne anlar o sarmadan portakali soydum tüküsünü cigirsin
Ya komşu çok kalın sararsakomsusu yaparsa gelir