- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Bu kadar konuştuk canım çekti ama hacı gazsa gaz yani napakGelme gaza gelmeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar konuştuk canım çekti ama hacı gazsa gaz yani napakGelme gaza gelmeee
daha cok volume acacaksin yeni basladikGününü göreceksin vol.2
Ben de çok ince sarılmış sevmiyorumKalem gibi de sararım ,şiş gibi de.Daha yen sardım ,her gün sarma mı yapacağım
Şaka bir yana çok ince sarmayı ben de sevmem ,sırf yaprağını mı yiyeceğiz değil mi,elbet iç harcı da olacak.Ama hep patlatmışsın
ben gösterdim nasil yapilir ama beceriksiz elinden gelmiyorO zaman sen yap Rabiş'im de sarma nasıl yapılır öğrensinler
Tamam sarmayı sararsın da olay sunuma geçtiBu kadar konuştuk canım çekti ama hacı gazsa gaz yani napak
Birkaç gündür face'de geziyorBugün sarma muhabbeti olunca tam yeri olduğunu düşündümNevoş aynı sarma sunumunu ben de gördüm bugün nette ,burası aklıma gelmişti
elim bol oldu icin patladi onlar bol bol koydum ic harciniKalem gibi de sararım ,şiş gibi de.Daha yen sardım ,her gün sarma mı yapacağım
Şaka bir yana çok ince sarmayı ben de sevmem ,sırf yaprağını mı yiyeceğiz değil mi,elbet iç harcı da olacak.Ama hep patlatmışsın
rabianınki kadar değil değil miBen de çok ince sarılmış sevmiyorum
Özellikle etli sarma biraz kalın olmalıTabi çok abartmadan
Hiç deme yaaa bide nevoş diyoTamam sarmayı sararsın da olay sunuma geçti
Geçen kv yapmış getirmiş sarmadan soğudum yiyemedim de zaten midemi bulandırdı, Rabianın sarmadan kalındı düşün. Hiç sevmiyorum kalın sarmayıBen de çok ince sarılmış sevmiyorum
Özellikle etli sarma biraz kalın olmalıTabi çok abartmadan
O kadar yerden yere vurmayalım Ama o kadarda olmasınrabianınki kadar değil değil mi
İşaret parmağı kalınlığında olsun yeterGeçen kv yapmış getirmiş sarmadan soğudum yiyemedim de zaten midemi bulandırdı, Rabianın sarmadan kalındı düşün. Hiç sevmiyorum kalın sarmayı
Ciddi ciddi kaşınıyorum bendeO kadar yerden yere vurmayalım Ama o kadarda olmasın
Ciddi kaşınıyorsunSana musallat olacak farkında değilsinCiddi ciddi kaşınıyorum bende
Bana uyar benim parmağım inceİşaret parmağı kalınlığında olsun yeter
Benim de inceBana uyar benim parmağım ince
Senin kv kalın yapmış sadece ,benim kv hem kalın sarıyor hem içini iyice pişiriyor lapa gibi oluyorGeçen kv yapmış getirmiş sarmadan soğudum yiyemedim de zaten midemi bulandırdı, Rabianın sarmadan kalındı düşün. Hiç sevmiyorum kalın sarmayı
Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsınCiddi ciddi kaşınıyorum bende
Benim de ,hiç kilomun barnağı değilBenim de ince