- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Geldin mi sözümePinko haklımıydı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldin mi sözümePinko haklımıydı yoksa
o gebe kendine baksınPinko haklımıydı yoksa
Geldin mi sözüme
Yarın ki menümü yazdım şu göbekle oturup sarma sarcamo gebe kendine baksın
yaaaa göbeğini yesinlerYarında ben sarma yapayım, göbeğimin izin verdiği kadar
Kulağım bir çınladı bir çınladı dedim bu yoluk ördek kesin beni çekiştirecekHemen damla sende
Sen de sar bari, saran saranayaaaa göbeğini yesinler
Öpmeyede gelmiyo özüme döneyim benSen de sar bari, saran sarana
Hemen nereden gördünGeldin mi sözüme
Gebe olmadan önce de yapmıyorduo gebe kendine baksın
Öptün diye borçlu mu çıktın 2 sarma saracan alt tarafı ne naz yapıyorsun. rabia01 kadar bile saramaz mısın? Kolum kadar sarmışÖpmeyede gelmiyo özüme döneyim ben
Andınız ya kulağım çınladıHemen nereden gördün
Öfff ne nankörsün ya Rabia nın teklifi değerlendirmeye alayımGebe olmadan önce de yapmıyordu
Öptün diye borçlu mu çıktın 2 sarma saracan alt tarafı ne naz yapıyorsun. rabia01 kadar bile saramaz mısın? Kolum kadar sarmış
Sen yapamazsın öyle şeyBen ona kanki buldum benim karşımaAndınız ya kulağım çınladı
Öfff ne nankörsün ya Rabia nın teklifi değerlendirmeye alayım
O yüzden kaçıyor demek sarma yapmaktan Yapmadığı her gün Rabia yer onu
Portakal sulu ördek daha ince saracağım diye iddia etti.Sarmazsa Rabia'nın diline düşer
Aslında gönüllü olabilecek birini tahmin edebiliyorumSen yapamazsın öyle şeyBen ona kanki buldum benim karşıma
Daha ince saramaz mı diyorsunO yüzden kaçıyor demek sarma yapmaktan Yapmadığı her gün Rabia yer onu
Alıcısı var göbeğindeHemen nereden gördün
Rabia gibi saramam ben kollarım gayet ince benim neyse kiÖptün diye borçlu mu çıktın 2 sarma saracan alt tarafı ne naz yapıyorsun. rabia01 kadar bile saramaz mısın? Kolum kadar sarmış
Aynı kişi olduğuna eminimAslında gönüllü olabilecek birini tahmin edebiliyorum