- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.215
- 43
Rabia belki beni rahat bırakırKarabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia belki beni rahat bırakırKarabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın
Sanırım son raddedeyimCiddi kaşınıyorsunSana musallat olacak farkında değilsin
Ellerimiz minnak,vücut dombikBu yazdığımı Lunya görmesin kızıyorBenim de ,hiç kilomun barnağı değil
Biraz daha üstüne gidebilirsinSanırım son raddedeyim
çok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmemSenin kv kalın yapmış sadece ,benim kv hem kalın sarıyor hem içini iyice pişiriyor lapa gibi oluyor
Kara lahana sarması çok ince güzel olmuyor ama
Karabasan gibi rüyana bile gelir bu daha tanıyamamışsın
Rabia belki beni rahat bırakır
Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ?Biraz daha üstüne gidebilirsin
Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememeneçok kötüydü ya aklıma geldikçe midem tuhaf oluyor Kara lahana yemedim hiç pazı gibiyse sevmem
Ellerine sağlık canım inşaallah güzel olurMaşaallah kuzuya doğru söylüyor saklıyoruzNevoş senin yumuşak poğaça tarifinden yoğurdum sahur için,kızımın deyimiyle sakladık mayalansın diye Fırının altı çabuk pişiriyor ,inşallah yanmazFırsat bulursam pişince çekerim
Sana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor
Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ?
Yanlış anlamışsın pek bağlantısı yok
Bu yazdığının şu üstteki alıntıladığımla alakası nedir ?
Niye karışıyorsunSana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor
Yemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi.Aynı olmuyor .Şaşırdım hiç yememene
Portakal kimdi neydiSana musallat olup Nevoşu rahat bırakacak Seni gaza getiriyor
Bizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyorNiye karışıyorsun
Rahat bırakalım biraz hayatı renklensinBizim kızın saflığı üstünde yine, gözümün önünde kendi kafasına sıkıyor
Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyorYemedim annem son geldiğinde alıp yapalım dedi, pazı aldı niyeyse, o da kötüydü yani bana uygun değildi.
Pazının bu yemeğini annem yapardı pek yemezdik ama geçen yaptı yine gayet güzelmiş aslında tadı:)Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor
İlerde ne olur bilmiyorum ama ben etçilim Zaten bizim yemek kültürü et üzerine alışık olduğum sevdiğim o yüzden böyle sanırım.Ben yaş ilerledikçe otobur olmaya başladım Yeşilliği seviyorum.Pazıyı bulgurla haşlayıp,bol soğanla kavurması güzel oluyor