- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Yaaa çok kötüsün sendiyete baslamisdim iyi olur diyetime o resimler istah denen birsey kalmaz
Keleşine sağlık ablaBdv de bolcana küfür yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok kötüsün sendiyete baslamisdim iyi olur diyetime o resimler istah denen birsey kalmaz
Keleşine sağlık ablaBdv de bolcana küfür yedim
gördüm neler saymis öyle abooouuuu1 tene yetermi
Hallettim bile
kötülerin dünyasi artik yasasin kötülükYaaa çok kötüsün sen
Keleşine sağlık abla
Ya o konu normal bir konu değil miydi nasıl öyle içinden canavar çıkmış bir gidip okuyayım
Yaaa çok kötüsün sen
Keleşine sağlık abla
gördüm neler saymis öyle abooouuuu
Sende. Öldürdün gidiyorsun.Ama sarmamla döneceğim bendebende cikiyorum ALLAHA emanetsiniz kizlar
Patlamış sarmaları bari koymasaydın tabağa
İnsallah bakalım pek uğraşmam böyle sunum du falan ama yapsam yaparım olmayacak iş değil hayırlısı artık teşekkür ederim canımBence tarifin çok başarılı bence sunumunda çok iyi uygun bir kategoride tekrar bekliyorum
Gördüm gördümmerak ettim ne demiş diyeBir başını bir sonunu okudum daldım bende
Yarasın afiyet olsun
Nelerr dedi nelerrrr
Hayırlısı canım bekliyorumİnsallah bakalım pek uğraşmam böyle sunum du falan ama yapsam yaparım olmayacak iş değil hayırlısı artık teşekkür ederim canım
kiskanma hadi sen sarda kalem gibi görelimPatlamış sarmaları bari koymasaydın tabağa
Ben de kalem gibi sarma bekledim o kadar iddialı laflardan sonra,kalem gibi sarma bekledim
Bugün ne yaptın bakalımkiskanma hadi sen sarda kalem gibi görelim
Bugün ne yaptın bakalım
hergün sayemde gözünün gönlünüzün doyuyor kiymetimi bilinBugün ne yaptın bakalım
Rabiş'im sen de bayağı ilerleme var.Artık bizimle yaptıklarını paylaşıyorsun
Allah razı olsun sen olmazsan ne yaparızhergün sayemde gözünün gönlünüzün doyuyor kiymetimi bilin
Ya nevreste bende komşudan sarma beklerken çiğköfte geldi tühhAllah razı olsun sen olmazsan ne yaparız
Pinko haklımıydı yoksaYa nevreste bende komşudan sarma beklerken çiğköfte geldi tühh