- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Söylemedim mi ablam dün yapmış çok beğenmiş. Tavsiye etti, Ramazan boyu onu yapacakmış o dereceO çok güzel sen dene sonra biz yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemedim mi ablam dün yapmış çok beğenmiş. Tavsiye etti, Ramazan boyu onu yapacakmış o dereceO çok güzel sen dene sonra biz yapalım
hic sanmiyorum nevos size bosa beceriksiz demezAkşama yemek hazır. Dur akşam sarayım yarın için. Hem yemek hazır olsun hem sen sarma gör yalnız çok güzel gaza gelirim ben. Bildiğin sarma sarmaya niyetlendim şu an
Sen yap görelim o zamanacil depresyondayim sarkisini yollasin biri bana
Söylemedim mi ablam dün yapmış çok beğenmiş. Tavsiye etti, Ramazan boyu onu yapacakmış o derece
olsun olsun bizim gibi kavgaci kendini koruyan biri olsunDiyorum ya işte saldırgan bir ruh haline sahibim, düşünsene çocuğun sürekli kavga halinde olduğunu
Tövbe yahic sanmiyorum nevos size bosa beceriksiz demez
elber vardir bir bildigi
Yan yana resimleri ekleyip kıyaslama yapalıminşallah hepsini rabia01 e hediye edeceğim
gözün deger olmazSen yap görelim o zaman
Yemeğe ne var?Akşama yemek hazır. Dur akşam sarayım yarın için. Hem yemek hazır olsun hem sen sarma gör yalnız çok güzel gaza gelirim ben. Bildiğin sarma sarmaya niyetlendim şu an
Evet iddialiyımYan yana resimleri ekleyip kıyaslama yapalım
diyete baslamisdim iyi olur diyetime o resimler istah denen birsey kalmazinşallah hepsini rabia01 e hediye edeceğim
Kahvaltılık sahur yapmadık ya es geçmeyelim dedimYemeğe ne var?
Menü arıyorum beee... Bir de Nevreste beceriksiz deme diyorKahvaltılık sahur yapmadık ya es geçmeyelim dedim
Kaç leşin varBdv de bolcana küfür yedim
kimden gelip benzeteyimBdv de bolcana küfür yedim
kaciyor itiraf etti benden korktuBen kaçtım hanımlar görüşürüz
kimden gelip benzeteyim
Ya o konu normal bir konu değil miydi nasıl öyle içinden canavar çıkmış bir gidip okuyayım1 tene yetermi
Hallettim bile