- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
kizlarrrrrr bakin ispat delilleri elimde kabul etti size becerksiz dediginiSen de onaylıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrrrrr bakin ispat delilleri elimde kabul etti size becerksiz dediginiSen de onaylıyorsun
at resim yoksa inanmam nevosun beceriksiz askeriAllahtan sarmayı biliyorum önceden yoksa yoksa sarmayı böyle öğrenseydim dayanamiicim
Fırsat bu fırsat mı dedin Bu ara gündemimde yokNe zaman katılıyorsun
Rabia laptop başında mısın cepten sana yetisemiyorumkizlarrrrrr bakin ispat delilleri elimde kabul etti size becerksiz dedigini
Munzevi Zencefil le bir oluyorsun hep
Ama sen onun çok becerikli olduğunu kabul etmiyorsun
Yaşamak için yemek zorundayız yemişken de yarışmaya katılalım diyoruz
Her zaman becerikli değil çünkü
kizlarrrrrr bakin ispat delilleri elimde kabul etti size becerksiz dedigini
Ben taze fasulye yapacağım yeni karar verdimFırsat bu fırsat mı dedin Bu ara gündemimde yok
Akşama ne yiyelim
evet laptopdayim arkalardan gel nene gibi ne iyi oluyor sanaRabia laptop başında mısın cepten sana yetisemiyorum
sakin resim atma nevosum bizede yazik yaBen taze fasulye yapacağım yeni karar verdim
Belli oluyor çenen düştüevet laptopdayim arkalardan gel nene gibi ne iyi oluyor sana
Fasulyem yok kiiii, Dün yolladığım tarifi mi denesem ama benimki patates püresi yemezBen taze fasulye yapacağım yeni karar verdim
Öfff bütün dünyayla kavga edesim var, İçime Rabia kaçmış sanki, bu çocuk çeke çeke sana mı çekecek acaba rabia01
Sana özel resim çekeceğimsakin resim atma nevosum bizede yazik ya
Akşama yemek hazır. Dur akşam sarayım yarın için. Hem yemek hazır olsun hem sen sarma gör yalnız çok güzel gaza gelirim ben. Bildiğin sarma sarmaya niyetlendim şu anat resim yoksa inanmam nevosun beceriksiz askeri
nereye düstü nevosum gidip alamBelli oluyor çenen düştü
O çok güzel sen dene sonra biz yapalımFasulyem yok kiiii, Dün yolladığım tarifi mi denesem ama benimki patates püresi yemez
Diyorum ya işte saldırgan bir ruh haline sahibim, düşünsene çocuğun sürekli kavga halinde olduğunu
niye kiz neyim varmis ceksin tabiki bana
acil depresyondayim sarkisini yollasin biri banaSana özel resim çekeceğim
Boy boy resim bekliyoruzAkşama yemek hazır. Dur akşam sarayım yarın için. Hem yemek hazır olsun hem sen sarma gör yalnız çok güzel gaza gelirim ben. Bildiğin sarma sarmaya niyetlendim şu an
Yok alma kalsın oradanereye düstü nevosum gidip alam