- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Ablam kaç defa katıldıyemek yarismasina katilmiyorsun diye sanada beceriksiz dedi
Herkesi kendin gibi mi zannediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam kaç defa katıldıyemek yarismasina katilmiyorsun diye sanada beceriksiz dedi
Yalan,iftiraÇok üstüme geldin çok üzdün beni
Beceremiyorsun ondan katılmıyorsunben bildin kizlardan degilim icmicem sahurdada icmicem
bana öyle demedin ama beceriksiz katilmiyor dedinAblam kaç defa katıldı
Herkesi kendin gibi mi zannediyorsun
Senin ki kadar olamazyemedi demi resmi eklemek kafam kadar sarmissindir ondan
Ama sen onun çok becerikli olduğunu kabul etmiyorsunMunzevi Zencefil le bir oluyorsun hep
Pinkom bak sana ne diyoro gazi pinkstrap saflar yer ben degil
itiraf geldi sonunda benim kadar olamaz tabiki gel sana yemek dersi vereyim sat ücreti 500 dolarSenin ki kadar olamaz
Yaşamak için yemek zorundayız yemişken de yarışmaya katılalım diyoruzo gazi pinkstrap saflar yer ben degil
Her zaman becerikli değil çünküAma sen onun çok becerikli olduğunu kabul etmiyorsun
Seni nerde buldum söyledimbana öyle demedin ama beceriksiz katilmiyor dedin
instragamda hergün bana burdaki kizlarin ne beceriksiz oldugunu anlatan kimSeni nerde buldum söyledim
Bizimle ilgilenmiyorsun
Yok sağol almayayımitiraf geldi sonunda benim kadar olamaz tabiki gel sana yemek dersi vereyim sat ücreti 500 dolar
Ne zaman katılıyorsunYaşamak için yemek zorundayız yemişken de yarışmaya katılalım diyoruz
Her zaman becerikli değil çünkü
hergün yemek yaptigimi böyle ispatladin iste cok tessekür ederimYok sağol almayayım
En azından ben ayda yılda bir yemek yakıyorum sen hergün yakıyorsun
yazik pinke yazikNe zaman katılıyorsun
Sen de onaylıyorsuninstragamda hergün bana burdaki kizlarin ne beceriksiz oldugunu anlatan kim
Allahtan sarmayı biliyorum önceden yoksa yoksa sarmayı böyle öğrenseydim dayanamiicimsonra ben beceriksiz deyince yükleniyorsunuz daha sarmayi bilmiyor
bir beceriksiz daha
Yapıyorsun ama nasılhergün yemek yaptigimi böyle ispatladin iste cok tessekür ederim